Πως είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη ως μαμά;

Δημοσιεύθηκε στις

Η Όλγα Κεφαλογιάννη απολαμβάνει τη μητρότητα. Τα δίδυμα παιδιά της ήρθαν στη ζωή της ως αναπάντεχο δώρο, και μάλιστα τη στιγμή που πίστευε ότι είχε κλείσει για αυτήν αυτό το κεφάλαιο. Ο Μίνως Μάτσας ήρθε στη ζωή της για να ανατρέψει τα πάντα!

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο πλατό του Happy Day και μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της και την καθημερινότητα με τα δίδυμα μωρά της.


«Το έχω πει πριν να κάνω τα παιδιά πως για μία γυναίκα που το θέλει είναι κάτι που θα πρέπει να το προσπαθήσει. Εγώ είχα προσπαθήσει πιο παλιά, δεν μου είχε τύχει και οπότε το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Όταν λοιπόν ήρθε ο Μίνως στη ζωή μου, κάπως και οι δύο το θελήσαμε αυτό και είπαμε ότι ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί, και ότι θα το απολαύσουμε και μαζί» ανέφερε η πολιτικός.

«Έχω μεγαλώσει σε μεγάλη οικογένεια και με στενές σχέσεις μεταξύ μας, με τις αδελφές μου είμαστε αυτοκόλλητες. Με τα ανίψια μου το απολάμβανα το δέσιμο πολύ. Αλλά με τα δικά μου παιδιά είναι το κάτι άλλο» πρόσθεσε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι σαν μαμά, η Όλγα Κεφαλογιάννη απάντησε πως: «Είναι ακόμα νωρίς να σου πω πώς θα είμαι σαν μαμά. Λιώνω με τα μωράκια ούτως ή άλλως. Ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τα παιδιά είναι ένα καινούριο άγχος που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είναι κάποιες φορές που πιάνω τον εαυτό μου να έχει τόσο μεγάλη ανησυχία που λέω πρέπει να ηρεμήσω. Με βοηθάει ο Μίνως σε αυτό, που είναι πολύ πιο ψύχραιμος. Ενώ κάνω πολιτική τόσα χρόνια, αλλά το άγχος με τα μωρά είναι πολύ δύσκολα διαχειρίσιμο».