Πάρις Χίλτον: Για έναν μήνα δεν άλλαξε πάνα στον γιο της γιατί... φοβόταν

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Εεε αν έχεις δέκα νταντάδες γιατί να αλλάξεις εσύ πάνα; Η Πάρις Χίλτον για ένα μήνα δεν άλλαξε πάνα στον γιο της γιατί... φοβόταν!

Το είπε και μάλιστα on camera, αφού τη συγκεκριμένη δήλωση την ακούσαμε στο τρίτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Paris in Love, όπου η "χρυσή" κληρονόμος ανέφερε ότι δεν άλλαξε πάνα στον γιο της για έναν ολόκληρο μήνα.


«Μήπως θα έπρεπε να μάθω να αλλάζω την πάνα του;», ρωτάει η Paris την αδελφή της Nίκη Χίλτον. «Είπα ότι δεν θα το κάνω αυτό στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα. Οτιδήποτε για τον Phoenix. Εντάξει, φοβάμαι» λέει η ίδια. «Δεν το έχεις κάνει ποτέ;», ρωτά η νίκη με την Πάρις να απαντά «όχι».

«Η μητρότητα σημαίνει ότι πρέπει να λερώσεις λίγο τα χέρια σου», λέει η Νίκη δείχνοντάς της παράλληλα πώς να το κάνει. Η δήλωσή της αυτή έφερε αρνητικές αντιδράσεις και σχόλια, όμως νομίζουμε ότι τελικά η Πάρις... έμαθε να αλλάζει πάνες! Ειδικά τώρα που απέκτησε και την κόρη της, την London!

@realitytvking PARIS 😭 #realitytvking #parisinlove #parishilton #phoenixhiltonreum #nickyhilton #kathyhilton #kimkardashian #e #realitytv #reality #realitytvshow #realitytvclips #fyp #foryou #foryoupage #carterreum #peacocktv #babyreveal #hilton #hiltons #barronhilton #conradhilton #rickhilton #nicolerichie #thesimplelife ♬ original sound - RealityTV King 👑