Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας: Μαμά για πάντα!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μαμά, η λέξη που επισφραγίζει την ανιδιοτελή και αιώνια αγάπη ανάμεσα στη μαμά και το κάθε παιδί της. Μια αγάπη που ξεκινάει από την πρώτη στιγμή που μαθαίνει μια γυναίκα ότι μέσα της μεγαλώνει ένας νέος άνθρωπος, για τον οποίον θα παλέψει και θα του παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί, χωρίς να περιμένει το παραμικρό αντάλλαγμα. Από την άλλη πλευρά, και το παιδί, ως έμβρυο αρχικά, είναι εξαρτώμενο από τη μητέρα του κι εκεί βρίσκει την ασφάλεια και τη ζεστασιά που χρειάζεται και θα το ακολουθούν σε όλη του τη ζωή.

Η ITF Hellas, θυγατρική στην Ελλάδα του Ομίλου Italfarmaco, με τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά σκευάσματα, ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που διαθέτει στο portfolio της, παραμένει ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό κάθε γυναίκας στηρίζοντάς την καθημερινά σε όλες τις φάσεις της ζωής της.


Η ITF Hellas Α.Ε. προωθεί φαρμακευτικά σκευάσματα και μορφές, καθώς επίσης ιατροτεχνολογικά προϊόντα, συμπληρώματα διατροφής και καλλυντικά που συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, με ιδιαίτερη επικέντρωση στη φροντίδα της υγείας της γυναίκας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, στην ITF Hellas Α.Ε. εορτάζεται η έναρξη της μητρότητας με σύμμαχο τα προϊόντα Iofolen®, τα εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής σχεδιασμένα για την πλήρη κάλυψη των αυξημένων διατροφικών αναγκών της μέλλουσας μητέρας και του εμβρύου κατά την κύηση, σύμφωνα και με τις τρέχουσες διεθνείς Κατευθυντήριες Οδηγίες. Γι’ αυτόν το λόγο το Iofolen® αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς εξασφαλίζει τη βέλτιστη ανάπτυξη του εμβρύου αλλά και την καλή υγεία της μητέρας.

Το Iofolen® περιέχει, μεταξύ άλλων, Ω3 λιπαρά οξέα, Ιώδιο, Βιταμίνη D και Φυλλικό οξύ, τα οποία βοηθούν στην εμβρυϊκή αύξηση και ανάπτυξη, στην καλύτερη έκβαση της κύησης και στη βελτιστοποίηση της υγείας και της ευεξίας της μητέρας. Η περιεκτικότητα σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι άκρως σημαντική, καθώς αποτελούν σημαντικά θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για τον οργανισμό και προσλαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής. Τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στο σχηματισμό των ιστών του εγκεφάλου, του κεντρικού νευρικού συστήματος και των οφθαλμών (κυρίως του αμφιβληστροειδούς) του εμβρύου και μετέπειτα του νεογνού.

Η πρόσληψη Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων κατά την εγκυμοσύνη μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού και γέννησης ελλειποβαρών νεογνών. Επιπρόσθετα, μελέτες έχουν δείξει ότι τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα μειώνουν την πιθανότητα ανάπτυξης αλλεργιών και αναπνευστικών παθήσεων στην μετέπειτα ζωή του παιδιού. Επιπλέον, το ιώδιο που περιέχεται βοηθάει σημαντικά στη φυσιολογική νοητική ανάπτυξη και τις μαθησιακές ικανότητες του παιδιού (ολικό IQ, λεκτικό IQ), ενώ η Βιταμίνη D  εξασφαλίζει τη φυσιολογική οστική ανάπτυξη και ένα ισχυρότερο σκελετικό σύστημα για το παιδί και τη μητέρα.

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας: Μαμά για πάντα!