Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Water Wipes;

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα  Water Wipes;

Τί είναι τα Water Wipes; 


Τα WaterWipes είναι τα αγνότερα μωρομάντηλα στον κόσμο. Περιέχουν 99,9% νερό και μια σταγόνα από εκχυλίσματα φρούτων, έτσι ώστε να είναι ασφαλή για χρήση στο ευαίσθητο δέρμα νεογέννητων μωρών.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω τα Water Wipes στο δέρμα του νεογέννητου μωρού μου;

Όταν ένα μωρό γεννιέται, το δέρμα του είναι πολύ λεπτότερο απ’ ότι ενός ενήλικα.

Εξαιτίας αυτού οι μαίες σας συνιστούν να χρησιμοποιήσετε βαμβάκι και νερό ή απαλό ύφασμα εμποτισμένο με νερό.

Τα WaterWipes είναι ένα αγνό προϊόν που περιέχει 99,9% νερό και μια σταγόνα εκχυλίσματος grapefruit γι’ αυτό αποτελεί τη τέλεια εναλλακτική του νερού με το βαμβάκι!

Υπάρχουν χημικά  στα Water Wipes ;

Όχι. Τα WaterWipes περιέχουν 99,9% νερό και μια σταγόνα εκχυλίσματος φρούτων.

Το μωρό μου έχει εξάνθημα από την πάνα…μπορώ ακόμα να χρησιμοποιήσω τα Water Wipes;

Ναι. Τα WaterWipes δεν περιέχουν συστατικά που θα μπορούσαν να ερεθίσουν περαιτέρω το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Τα WaterWipes δεν είναι μια θεραπεία για το εξάνθημα από την πάνα, είναι όμως η τέλεια λύση ώστε να μην προκληθούν ερεθισμοί και εξανθήματα από αυτήν!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα WaterWipes στο πρόσωπο του μωρού μου;

Ναι. Τα WaterWipes περιέχουν 99,9% νερό και μια σταγόνα εκχυλίσματος φρούτων. Πολλοί γονείς χρησιμοποιούν τα WaterWipes για την φροντίδα όλου του σώματος των βρεφών μέχρι να έρθει ξανά η ώρα του μπάνιου!

Γιατί τα WaterWipes είναι πιο αγνά από το βαμβάκι και το νερό;

Τα WaterWipes είναι κατά 99,9% φτιαγμένα από νερό. Το νερό αυτό περνά από διαδικασία καθαρισμού επτά βημάτων που χρησιμοποιεί μια σειρά φίλτρων για την απομάκρυνση των φυσικών και χημικών ακαθαρσιών. Αντιθέτως το νερό της βρύσης δεν είναι πάντα απαλλαγμένο από φυσικές ακαθαρσίες όπως βρωμιά, σκόνη και λάσπη και ποτέ δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από χημικές ουσίες όπως άλατα, μόλυβδος, αρσενικό και μαγνήσιο. Το ίδιο ισχύει και για το μαντηλάκι των WaterWipes το οποίο σε αντίθεση με το βαμβάκι ή ένα βαμβακερό ύφασμα, που δεν μπορούμε να ξέρουμε ότι είναι 100% αποστειρωμένο, έχει υποβληθεί σε διαδικασία απολύμανσης.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα WaterWipes στο πρόωρο βρέφος μου;

Φυσικά! Χάρη στη φυσική τους σύσταση τα Water Wipes είναι τα ΜΟΝΑ  μαντηλάκια που μπορούν άφοβα να χρησιμοποιηθούν για τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος ενός πρόωρου μωρού! Απαλλαγμένα από κάθε χημικό

tags:tags: