Όλγα Κεφαλογιάννη: Το πρώτο Πάσχα με τα παιδιά της μετά το διαζύγιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Φέτος, η Όλγα Κεφαλογιάννη γιόρτασε το πρώτο της Πάσχα μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, μετά το διαζύγιό της από τον Μίνω Μάτσα.

Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν ιδιαίτερα απαιτητικοί για την Υπουργό Τουρισμού, γεγονός που έκανε ακόμα πιο έντονη την ανάγκη της για ξεκούραση, χαλάρωση και επαφή με αγαπημένα πρόσωπα.


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Όλγα Κεφαλογιάννη επισκέφθηκε το Ρέθυμνο, τον τόπο καταγωγής της, συνοδευόμενη από τα δίδυμα παιδιά της. Η επιστροφή στη γενέτειρα είχε για εκείνη ξεχωριστή σημασία, καθώς συμβόλιζε μια νέα αρχή γεμάτη φως και αισιοδοξία.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη, που διατηρεί ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια σπάνια οικογενειακή στιγμή. Στη φωτογραφία ποζάρει με τον γιο και την κόρη της, προστατεύοντας διακριτικά τα πρόσωπά τους. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:
«Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες και όλους! Με υγεία, αγάπη και φως σε κάθε οικογένεια. Ας επιστρέψουμε σε όσα έχουν πραγματική αξία: στα αληθινά, τα βαθιά και τα απλά. Ρέθυμνο, Πάσχα 2025.»

Μέσα από το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο, η Όλγα Κεφαλογιάννη έστειλε ένα μήνυμα ελπίδας και επανασύνδεσης με ό,τι έχει αληθινό νόημα στη ζωή.