Όλγα Κεφαλογιάννη: Η έκπληξη που έκανε στον Μίνω Μάτσα με τα παιδιά τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έχουν δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια, καθώς από τότε που έσμιξαν όλα κύλησαν αβίαστα και όμορφα, με την ευτυχία τους να ολοκληρώνεται με τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους.

Η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να κάνει μια έκπληξη στον σύζυγό της με τα ενός χρόνου διδυμάκια της. Ο Μϊνως Μάτσας έκανε πρόβες στο Gazarte, για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο γνωστό μαγαζί της Αθήνας, και η Όλγα Κεφαλογιάννη πήγε απροειδοποίητα τα μικρά τους για να τον ακούσουν, κάτι που συγκίνησε τον μουσικοσυνθέτη..


Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αισθάνομαι συγκίνηση και πολύ μεγάλη χαρά. Νομίζω ότι μαζί με τα μωρά του δίνουμε έμπνευση και δύναμη για να είναι ακόμα δημιουργικός. Του έκανα μία έκπληξη και σε μία από τις πρόβες έφερα τα μωρά, τα οποία μαγεύτηκαν. Θαυμάζω σε εκείνον ότι έχει ατελείωτη μουσική μέσα του. Είναι ένα ταλέντο που είναι πηγαίο και αστείρευτο, είναι δώρο που έχει από τον Θεό».

Σήμερα σεεφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν στην εκπομπή «Πρωινό μας», καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μεταξύ άλλων, μίλησαν για τη σχέση τους και για τον ερχομό των παιδιών τους.

«Η ζωή με τα μωρά είναι τελείως διαφορετική, είναι πανέμορφη, είναι γεμάτη συγκινήσεις και μας κάνει να νιώθουμε και εμείς ξανά παιδιά. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια και αυτό που θέλω πραγματικά είναι να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας αντίστοιχες εμπειρίες και να τους γεμίσουμε με αγάπη, που είναι η μεγαλύτερη περιουσία που μπορούμε να τους δώσουμε», είπε αρχικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σχετικά με τις δυσκολίες και τις προσπάθειες που έκανε για να μείνει έγκυος, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξήγησε: «Στη δική μου περίπτωση, ο Μίνως ήταν αυτός που έφερε τα πάνω κάτω. Αλλά επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που προσπαθούν, για αυτό το λόγο βγήκα και μίλησε ανοιχτά για τις προσπάθειες που είχα κάνει και τις απογοητεύσεις που βίωσα. Οι γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες αξίζει να το κυνηγήσουν».

Τέλος, ο Μίνως Μάτσας αναφερόμενος στη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, αποκάλυψε: «Την ώρα που γεννούσε η Όλγα είχαμε βάλει μέσα στο μαιευτήριο μουσική και συγκεκριμένα κρητική λύρα. Μουσικές που είχα γράψει για τον Καζαντζάκη που ήταν φουλ με ρυθμούς και κρητική λύρα, μας φώναζαν από τα διπλανά δωμάτιο να χαμηλώσουμε και να κάνουμε ησυχία και εμείς είχαμε πάρτι. Ήταν πολύ συγκινητικό».