Οι μπαλαρίνες Miu Miu των 700 ευρώ φέρνουν ιλιγγιώδη κέρδη στην Prada

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ποια κρίση; Κατά 17% αυξήθηκαν οι πωλήσεις της Prada, καθώς οι πανάκριβες μπαλαρίνες και οι ζακέτες της Miu Miu προσελκύουν όλο και περισσότερους αγοραστές.

Τα καθαρά έσοδα του ομίλου διαμορφώθηκαν στα 3,34 δισ. ευρώ το 9μηνο, καθώς οι λιανικές πωλήσεις της Miu Miu αυξήθηκαν κατά 49% στο διάστημα αυτό και της επωνυμίας Prada εμφάνισαν  αύξηση κατά 13%.


Η Miu Miu έφτασε το τρίτο τρίμηνο  στην κορυφή του Lyst Index, ο οποίος παρακολουθεί τόσο τις μάρκες και τα προϊόντα με τις περισσότερες αναζητήσεις στην  ομώνυμη εφαρμογή αγορών, όσο και τις αναφορές στα social media. To brand της Prada ήρθε στην τρίτη θέση, από τη δεύτερη θέση το προηγούμενο τρίμηνο.

Οι μπαλαρίνες που πωλούνται για περισσότερα από 700 ευρώ και οι ζακέτες που κοστίζουν 1.250 ευρώ είναι μερικά από τα πιο περιζήτητα προϊόντα Miu Miu, σύμφωνα με το Lyst.

Το μεγαθήριο της πολυτελείας, η LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, επίσης απογοήτευσε τους επενδυτές αυτό το μήνα, όταν σημείωσε μικρότερη των προβλέψεων αύξηση πωλήσεων στην κρίσιμη μονάδα μόδας και δερμάτινων ειδών.

Η Miuccia Prada, η εγγονή του ιδρυτή του ομίλου, είναι δημιουργική διευθύντρια στην Miu Miu και μοιράζεται την αντίστοιχη θέση στην Prada με τον Raf Simons.

Τα αυξημένα αποτελέσματα της Prada έρχονται εν μέσω μιας παγκόσμιας επιβράδυνσης στη ζήτηση για είδη πολυτελείας. Η τάση έχει δείξει ότι ορισμένες μάρκες, όπως η Hermes, είναι πιο ανθεκτικές από άλλες, όπως η Gucci.

tags:

gucci, prada

tags:

gucci, prada