Ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τον περίεργο τρόπο που έμαθε ότι η σύζυγος του είναι έγκυος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Είμαι χαζομπαμπάς, δεν μπορώ ποτέ να τις μαλώσω».ομολόγησε ο γνωστός δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη, Μαμά-δες.

«Η μαμά είναι η αυστηρή της οικογένειας πάντα, εγώ είμαι πιο πολύ για τα παιχνίδια, να τους διαβάσω παραμύθια, αλλά δεν μπορώ να τις βλέπω να κλαίνε και δεν μπορώ να τις μαλώνω», είπε ο δημοσιογράφος, ο οποίος αποκάλυψε και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έμαθε πως η γυναίκα του, Όλγα Ζαριφοπούλου είναι έγκυος.


«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου με τον ερχομό των παιδιών μου. Η μεγάλη η Ειρήνη είναι 4 ετών και με την μικρή, τη Βασιλεία έχουν 11 μήνες διαφορά και αυτό ήταν και λίγο δύσκολο για εμάς. Τα παιδιά δίνουν άλλο νόημα στη ζωή. Η πρώτη κόρη μου ήταν 3 μηνών όταν μάθαμε ότι η σύζυγός μου ήταν πάλι έγκυος. Είναι ωραίο γιατί είναι κοριτσάκια και επειδή είναι το ίδιο φύλο και έχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η συνύπαρξη».

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την σύζυγό του, αλλά και τον ερχομό των παιδιών του, ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε: «Η γυναίκα μου έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί ενώ ήμασταν μαζί 6 μήνες. Δεν είχαμε προλάβει να ζήσουμε πολλά πράγματα, οπότε έχει και τα καλά του αυτό αλλά και τα κακά του. υπό την έννοια ότι δεν είχαμε γνωριστεί καλά και δεν είχαμε προλάβει να ζήσουμε πολλά πράγματα. Αλλά νομίζω το πρωτεύον σε αυτή τη σχέση είναι τα παιδιά».

Πως έμαθε για την εγκυμοσύνη;  «Μάθαμε την εγκυμοσύνη στο νοσοκομείο γιατί η γυναίκα μου είχε πρόβλημα γυναικολογικό και έπρεπε να δουν ποια αντιβίωση να πάρει, έκαναν κι εξετάσεις. Το μάθαμε νοσηλευόμενοι. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διότι ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια. Νομίζω δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία. Τα παιδιά είναι η συνέχειά σου. Μετά τα 36 ήθελα να κάνω το επόμενο βήμα και όλα έγιναν στο σωστό timing» είπε.

«Ήταν έγκυος η σύζυγός μου όταν ανοίξαμε την εφημερίδα το 2018. ΄Ήταν ρίσκο και συνάντησα πολύ μεγάλες αντιδράσεις στην οικογένεια. Θέλει μεγάλη αφοσίωση και άρα απουσία από το σπίτι. Οι κόρες μου επειδή από μικρές έχουν μεγαλώσει με την τηλεόραση δεν εντυπωσιάζονται όταν με βλέπουν. Το έχουν απομυθοποιήσει. Ξέρουν ότι είναι η δουλειά μου. Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές είναι τα Σαββατοκύριακα, που ευτυχώς τα έχω ελεύθερα και μπορούμε να τα περνάμε μαζί. Με τη μεγάλη που είναι 4 σου λέει δυο κουβέντες και σε στέλνει. "Μπαμπακούλη μου μου έλειψες, που ήσουνα" Όταν μου λέει τέτοια με στέλνει Ανιδιοτελής αγάπη, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο».

Αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας είπε ότι δεν έχει δεχτεί απειλές αλλά «παραινέσεις».