Ο γιος της Δούκισσας Νομικού είναι ατρόμητος κι εμείς τον θαυμάζουμε! (φωτό)

Οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα για την εποχή το Σαββατοκύριακο που πέρασε κι αρκετοί κατέφυγαν στις παραλίες. Έστειλαν το μήνυμα #6 και πλημμύρισαν τις κοντινές ακτές. Λίγοι όμως ήταν αυτοί που φόρεσαν θα μαγιό τους και δεν δίστασαν να βουτήξουν στη θάλασσα Γενάρη μήνα!

από την Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Ένας από τους ατρόμητους ήταν και ο γιος της Δούκισσας Νομικού! Η λαμπερή παρουσιάστρια μπορεί να έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, όμως η οικογένειά της είναι η απόλυτη προτεραιότητα της. Γι' αυτό άλλωστε έμεινε και 3,5 χρόνια εκτός τηλεόρασης.

Το Σαββατοκύριακο αποφάσισαν, με τον σύζυγό της Σάββατο Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία να κάνουν μια βόλτα στην παραλία. Ο 2,5 ετών γιος της φαίνεται να έχει αδυναμία στο νερό, αφού τόλμησε να μπει στη θάλασσα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Δούκισσα Νομικού, αφού δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του, γράφοντας “Ο τρομερός Σάββας”.

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στη φροντίδα των παιδιών της, αφού ήθελε να είναι αυτή που θα τα μεγαλώσει τα πρώτα χρόνια της ζωή τους. Τώρα που ξεπετάχτηκαν, πήρε όμως τη απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή «Super Makeover», μετά από 3,5 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη.