Ο Χρήστος Μενιδιάτης εκμυστηρεύτηκε στο «Μαμά-δες» τις παρατηρήσεις που του κάνει ο μεγάλος του γιος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης φιλοξενήθηκε από την Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την οικογένειά του, την καθημερινότητα με τρία παιδιά στο σπίτι (9, 7 και 6 ετών) αλλά και τον πατέρα του.

"Όσο ευτυχία σου δίνουν, όσο και κάθε μέρα κρύβει μια έκπληξη, οι φωνές τους, οι εικόνες τους, όλα είναι μαγικά, σίγουρα δεν είναι εύκολο.. Το έργο είναι δύσκολο. Και κυρίως για τις μαμάδες. Το κακό είναι ότι κάνουν πολύ παρέα μεταξύ΄τους, είναι δεμένοι, ο ένας τραβάει τον άλλο προς στην σκανταλιά. Είναι ξεχωριστοί χαρακτήρες, τρία εντελώς διαφορετικά παιδιά. Ο Μιχαήλ πήρε το όνομα του πατέρα μου. Ήρθε σε μια περίοδο που είχε φύγει ο πατέρας μου, έφυγε ο ένας Μιχάλης και σε έξι μήνες ήρθε ο άλλος. Το αισθάνθηκα σαν κάτι καρμική, ίσως γιατί με βόλευε. Να μειώσει τη στενοχώρια μου και να μου δώσει περισσότερο χαρά και δύναμη."

Μίλησε και για τη σχέση του με τον πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη. "Με τον πατέρα μου ήμασταν πολύ δεμένοι. Από μικρή ηλικία με είχε συνέχεια δίπλα του, περνούσε πολύ χρόνο μαζί μου. Έχω πολλά να θυμάμαι. Ώρες συμβουλών. Συνέχεια μαζί. Μου μιλούσε πάρα πολύ. Με συμβούλευε. Ποτέ δεν με αντιμετώπισε ως μικρό. Όλα μου τα έλεγε ευθέως, και από τι πρέπει να προφυλάσσομαι και να προχωράω".

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει σπουδάσει στην Ελλάδα και συνέχισε και στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό. Πως ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι θα ακολουθήσει το τραγούδι; "Δεν το ανακοίνωσα ξαφνικά. Το έβλεπε σιγά σιγά να έρχεται... Εκεί στα φοιτητικά μου χρόνια έπαιζα λίγο μπουζουκάκι. Εννοείται ήταν μαζί μου, στο πλευρό μου".

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι 21 χρόνια μαζί με τη σύζυγό του, από το 2000. Εκμυστηρεύτηκε πως τη γνώρισε.  "Ήταν μια βραδιά που δεν ήθελα να βγω. Κακόκεφος. Με πίεσε ένας φίλος μου. Τελικά βγήκαμε. Και τελικά εκεί που πήγαμε καθόταν δίπλα μου η γυναίκα μου. Γνωριστήκαμε και αυτό ήταν".

"Ο ερχομός των παιδιών εξέλιξε τη σχέση μας. Ο ερχομός τους δένει τη σχέση, την πάει σε άλλο επίπεδο".

"Τα παιδιά μου κάνουν παρατηρήσεις για τα πάντα. Ακόμα και στη δουλειά μου. Ο μεγάλος πια έχει άποψη για τα τραγούδια μου που λέω, για τις εμφανίσεις μου, για το πως περπατάω πάνω στην πίστα. Μου λέει, σε είδα  βγήκες λίγο γρήγορα να περπατάς πιο αργά τα βήματα σου."