Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ευχήθηκε στη γυναίκα του με μια αστεία φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

Δημοσιεύθηκε στις

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη. Οι δύο ηθοποιοί, που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Ιούνιο και απέκτησαν ένα αγοράκι, είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αγαπητό ηθοποιό τόσο εκδηλωτικό. Μάλιστα στάθηκε βράχος στο πλευρό της συζύγου του, όταν αυτή αποκάλυψε τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από γνωστό κωμικό ηθοποιό. Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.


Σήμερα η Λένα έχει γενέθλια και ο Αλέξανδρος αποφάσισε να της ευχηθεί, ανεβάζοντας μια αστεία φωτογραφία από την περίοδο που εκείνη ήταν έγκυος. Και έδειξε πόσο ακομπλεξάριστοι είναι και οι δύο.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου! Πάντα να χαμογελάς και να γελάς δυνατά καρδιά μου! Το φως της ψυχής σου να το μοιράζεις πάντα εκεί που αγαπάς! Είμαι τόσο περήφανος κι ευτυχισμένος στο πλάι σου! Χαρούμενα γενέθλια κι αμέτρητες ευνές από το #μπουρδουμακι σου κι εμένα! Σ’αγαπάμε πολύ!!!», ήταν η δημόσια εξομολόγηση της αγάπης του προς τη γυναίκα του.