Ο 6χρονος γιος βουλευτή σε απίστευτες γκριμάτσες δημιουργεί... χάος στη Βουλή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όταν το χαμόγελο ενός παιδιού επισκίασε την ομιλία ενός βουλευτή, προκαλώντας ένα... χαριτωμένο χάος. Έκλεψε την παράσταση ο γιος του βουλευτή Τζον Ρόουζ σε μια ομιλία του πατέρα του στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής από το Τενεσί αποφάσισε να πάρει μαζί του στη Βουλή στην Ουάσινγκτον, τον 6χρονο γιο του, καθώς έχει καλοκαιρνές διακοπές. Ο Τζον Ρόουζ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι το κοινό θα στρεφόταν στον εξάχρονο γιο του, ο οποίος ήταν μαζί του.

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του, ο Ρόουζ ζήτησε από τον γιο του να χαμογελάσει για τον μικρότερο αδερφό του και την μητέρα του, που παρακολουθούσαν την ομιλία από το Τενεσί. Το μικρό αγόρι, όμως, αποφάσισε να προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα απλό χαμόγελο. Αρχικά, κοιτάζοντας τις κάμερες, χαμογελούσε πλατιά. Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να κάνει απίστευτες γκριμάτσες, να γουρλώνει τα μάτια του, να κουνά τα χέρια του και να γελά στην κάμερα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το γέλιο και την προσοχή όλων.


Το απροσδόκητο αυτό σόου του μικρού αγοριού απαθανατίστηκε από τις κάμερες και έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως ο Ρεπουμπλικάνος πολιτικός, αντί να ενοχληθεί από την απρόβλεπτη συμπεριφορά του γιου του, ανάρτησε το βίντεο με χιούμορ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθος να ζητήσει από το παιδί του να χαμογελάσει, χωρίς να φανταστεί την απρόσμενη αντίδρασή του.

Το γεγονός αυτό προσέφερε μια διασκεδαστική και ανθρώπινη στιγμή στην πολιτική σκηνή, θυμίζοντας σε όλους ότι πίσω από τις σοβαρές ομιλίες και τις πολιτικές θέσεις, οι πολιτικοί είναι επίσης γονείς με απρόβλεπτες καθημερινές στιγμές. Η τρυφερή και αυθόρμητη αυτή πράξη του μικρού αγοριού απέδειξε ότι το χαμόγελο και η αυθεντικότητα μπορούν να κλέψουν την παράσταση ακόμα και στις πιο σοβαρές περιστάσεις.