Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ήταν λίγο τρομακτική η πρώτη μου γέννα – Ο Διονύσης βγήκε με κουτάλα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Την Ντορέττα Παπαδημητρίου υποδέχτηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» η Τζένη Θεωνά.

Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα που ήρθε νωρίς στη ζωή της, τους γιους της και τους… τόνους υπομονής που χρειάστηκε μεγαλώνοντάς τους.


«Ήθελα να γίνω μαμά απλά δεν περίμενα να συμβεί στα 24. Με τα παιδιά εξασκείς πολύ την υπομονή σου. Δεν είχα καθόλου υπομονή να περιμένω να γίνουν τα πράγματα».

Μιλώντας για τη σχέση των δύο απιδιών, που έχουν πολύ μικρή διαφορά, «είναι ξεκάθαρα μαζί δεν κάνουν και χωριά δεν μπορούν. Τώρα ο Διονύσης είναι στην Κύπρο δεν ζει εδώ, του λείπει του Φίλιππου ο αδερφός του που δεν είναι σπίτι».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε όταν ο μεγάλος της γιος έφυγε στην Κύπρο για σπουδές, ενώ ετοιμάζεται και ο δεύτερος

«Πήγα εκεί να του φτιάξω το σπίτι, να του ψωνίσω, να του τακτοποιήσω. Όταν έφυγα, με πείραξε κι όχι αμέσως. Γύρισα σπίτι, πέρασαν δύο ημέρες που ο Διονύσης δεν ήταν στο δωμάτιο του, και εκεί προβληματίστηκα. Όσο απότομη είναι η αλλαγή να γίνεις μάνα τόσο απότομη αλλαγή είναι όταν φεύγουν. Έχεις συνηθίσει τη ζωή σου για 18 χρόνια με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και μετά φεύγουν...».

Ακόμη, εξομολογήθηκε ότι τα τελευταία χρόνια έχει βοηθηθεί πολύ από τις επισκέψεις στον ψυχολόγο της.

«Οι ενοχές μόλις γινόμαστε μαμάδες πάνε πακέτο. Οι ενοχές έρχονται και από το περιβάλλον» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε και για τη γέννηση των γιων της, που μπορεί να είχε φυσιολογικούς τοκετούς, ωστόσο η πρώτη φορά ήταν τρομακτική: «Ο Διονύσης παρότι ήταν στη σωστή θέση δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει, οπότε αναγκάστηκαν να τον βγάλουν με εμβρυουργό, που είναι οι λεγόμενες κουτάλες, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Του πήρε λίγη ώρα, έχει ένα σημάδι ο Διονύσης μόνιμο γιατί τραυματίστηκε στη γέννα  με την κουτάλα».

Η γνωστή ηθοποιός – παρουσιάστρια αναφερόμενη στην πρώτη της εγκυμοσύνη, αποκάλυψε πως πήρε αρκετά κιλά, κάτι που συνέβη και με τον δεύτερο γιο της.

«Στις εγκυμοσύνες μου πήρα από 30 κιλά και στις δύο αλλά τα έχασα. Δεν έτρωγα τόσο πολύ, αλλά κι γι’ αυτό τα κιλά τα έχασα μετά πολύ γρήγορα μέσα σε 40 μέρες», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η γνωστή παρουσιάστρια – ηθοποιός απάντησε για το πώς αντιμετωπίζει τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή και την ενημέρωση που φροντίζει να έχουν τα παιδιά της από την ίδια.

«Σε ότι είχε να κάνει με προσωπικά και τέτοια που κατά καιρούς μπορεί να έχει γραφτεί το οτιδήποτε, φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε» απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η ηθοποιός – παρουσιάστρια μίλησε για τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη με τον οποίο και απέκτησε τους γιους της.

«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια αλλά, όσο ομαλά και να γίνει, είναι μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αλλά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση φιλική μεταξύ μας.

Ακόμα και στην αρχή που δεν ήταν τα πράγματα τόσο ομαλά και τόσο ωραία, σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα. Το χειριστήκαμε σε σχέση με τα παιδιά, πραγματικά, όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτό είναι πολύ βοηθητικό», απάντησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.