Νόνη Δούνια για την κρίση στον γάμο της: «Αν δεν είχαμε τα παιδιά μπορεί να είχαμε χωρίσει»

Δημοσιεύθηκε στις

Η απώλεια των γονιών μας είναι αξεπέραστη, όσο χρονών κι αν είναι, όσο χρονών κι αν είμαστε. Αυτή ήταν και για τη Νόνη Δούνια η μεγαλύτερη λύπη που έχει περάσει στη ζωή της. Ο θάνατος του πατέρα της, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Μπαμπά-δες. για η μεγαλύτερη χαρά της βεβαίως, έχει να κάνει με τα παιδιά της.

«Η μεγαλύτερη λύπη μου είναι η η απώλεια πατέρα μου και η μεγαλύτερη χαρά μου είναι να βλέπω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν».


Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός, πολιτικός. Η μόδα άνοιξε τη μία πόρτα μετά την άλλη στη σταδιοδρομία της με δυσκολότερη πίστα αυτή της πολιτικής όπως είπε.

«Τις πόρτες όλες μου τις άνοιξε η ενασχόλησή μου με τη μόδα. Έτσι μου άνοιξε η πόρτα της υποκριτικής, της παρουσίασης. Το πιο γερό στομάχι το χρειάζεται η πολιτική, εκεί σε έχει τοποθετήσει ο κόσμος. Οφείλεις να σέβεσαι τους ανθρώπους που σε έχουν τοποθετήσει εκεί» υπογράμμισε στον Τάσο Ιορδανίδη.

«Ούτε τον γάμο μου δεν πρόλαβε ο μπαμπάς μου»

«Οι γονείς μου ήταν αρκετά αυστηροί, απλά η μητέρα μου ήταν πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή της και ενώ ήταν αυστηροί και μας είχαν προορισμούς ήταν και η γυναίκα που θα έπειθε τον πατέρα μου να με αφήσει να κάνω πράγματα».

«Ούτε τον γάμο μου δεν πρόλαβε ο μπαμπάς μου, ούτε τα παιδιά μας. Το κουβαλάω μόνο αυτό μου λείπει. Θα ήταν καταπληκτικός παππούς και με την πολιτική θα ήταν ΦΟΒΕΡΑ υπερήφανος μετά από αυτά που πέρασε μαζί μου ως sex symbol του μόντελινγκ που ήταν βαρύ και σκληρό για τον πατέρα μου. Δεν είναι εύκολο για έναν μπαμπά η κόρη του να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Ήταν πολύ δύσκολο και να είναι το εξώφυλλο κρεμασμένο στο περίπτερο και να το βλέπουν και οι φίλοι σου. Υπέφερε, ήταν δύσκολο να το διαχειριστεί, υπήρχαν μέρες που δεν μου μιλούσε καθόλου».

Αναφερόμενη στις έντονες στιγμές της προσωπικής της ζωής, η Νόνη Δούνια αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Κυριάκο Μουρατίδη πέρασε κρίση, κάτι στο οποίο συνέβαλαν θετικά τα παιδιά τους στο να μείνουν μαζί ως ζευγάρι.

«Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί 22 χρόνια, τα 20 είμαστε παντρεμένοι. Μέσα σε αυτά τα 22 χρόνια υπάρχουν πολλές φορές που είναι η σχέση λίγο πιο χαλαρή και κάπως, όπως και άλλες στιγμές που είναι καταπληκτικές. Όλο το σκηνικό όμως το αλλάζουν τα παιδιά. Μεταφέρονται όλα τα θέματα που μπορεί να έχεις. Κάτι γίνεται με τα παιδιά και σε εκνευρίζει ή κάτι σε απασχολεί ή κάτι σε προβληματίζει, αυτό περνάει και στη σχέση οπότε αλλάζει η μορφή της.

Δηλαδή μπαίνουν προβλήματα μέσα στη σχέση που δεν θα τα είχατε αν δεν υπήρχαν τα παιδιά. Μπορεί να είχατε άλλα προβλήματα, δεν το ξέρουμε, αλλά έχεις κάποια θέματα που τα δημιουργούν τα παιδιά. Να είμαστε ειλικρινείς.

Από την άλλη βέβαια, τα παιδιά δεν ξέρω αν απαλύνουν πληγές, μπορούν όμως να σώσουν καταστάσεις. Σε μια κρίση που είχαμε το 2018, αν δεν είχαμε παιδιά μπορεί να είχαμε χωρίσει. Εκείνος δεν το πιστεύει, εγώ το πιστεύω».

Στη συνέχεια η Νόνη Δούνια πρόσθεσε:«Τα παιδιά δεν μπορούν να έχουν συμμετοχή στη διάσωση μιας κατάστασης. Πρέπει να τα βγάζουμε έξω απ’ όλο αυτό. Η γνώμη μου είναι αυτή… τα παιδιά μένουν εκτός».