Νίκη Κεραμέως: Η φωτογραφία με την οποία αποχαιρέτησε τον πατέρα της -«Έτσι θα σε θυμάμαι...»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στο πένθος βυθίστηκε μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, καθώς έχασε τον πατέρα της Κωνσταντίνο Κεραμεύς, σε ηλικία 84 ετών.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια η υπουργός Παιδείας αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημενο της πατέρα


Η υπουργός ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του μπαμπά της. «Έτσι θα σε θυμάμαι, να γελάς, να είσαι πάντα δίπλα μας, να μας στηρίζεις, να μας διδάσκεις ήθος και σεβασμό. Γενιές και γενιές σε γνώρισαν μέσα από τα συγγράμματά σου, τη διδασκαλία σου, το πάθος σου για τη νομική επιστήμη. Για εμάς ήσουν ο μπαμπάς μας, για τον οποίον ήμασταν και θα είμαστε πάντοτε τόσο υπερήφανοι. Σε ευχαριστούμε για όλα» έγραψε η υπουργός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niki K. Kerameus (@nkerameus)

Ο Κωνσταντίνος Κεραμεύς ήταν διακεκριμένος νομικός, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαριλένα Σαρρή-Κεραμέως (δικηγόρο), το γιo του Δημήτρη Κεραμέως (δικηγόρο), την κόρη του και υπουργό Παιδείας (και επίσης δικηγόρο) Νίκη Κεραμέως και πέντε εγγόνια.