Νέο διαζύγιο στη σόου μπιζ: Τίτλοι τέλους στο γάμο γνωστής παρουσιάστριας

Δημοσιεύθηκε στις

Τίτλοι τέλους στο γάμο ενός ακόμα ζευγαριού της σόου μπιζ. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νικόλας Φαράκλας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, ενώ είχε κάνει ένα λαμπερό γάμο στη Μύκονο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η παρουσιάστρια και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους.


Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζει κάτω από διαφορετική στέγη, αρκετούς μήνες τώρα.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένει στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο μαζί με τις κόρες της, ενώ ο πρώην σύζυγος της έχει μετακομίσει.

Η παρουσιάστρια τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν είχε επιτρέψει να διαρρεύσει το θέμα έως τώρα. Μάλιστα συνάδελφοί της είχαν σεβαστεί την επιθυμία της και δεν είχαν γράψει κάτι έως σήμερα.

Νέο διαζύγιο στη σόου μπιζ: Τίτλοι τέλους στο γάμο γνωστής παρουσιάστριας

Ελένη Μενεγάκη σε Ελιάνα: «Δεν θα θέλεις ένα ταίρι να σου κρατάει το χέρι;»

Πάντως την περασμένη εβδομάδα, με αφορμή ένα θέμα για έναν ψηφιακό νομά, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε πει πως: «Πολύ πιο εύκολα θα κάνει ένας άνθρωπος 60 ετών αυτή τη ζωή, παρά ένας 40 ετών. Εγώ το πιστεύω για τον εαυτό μου αυτό, όταν φύγουν τα παιδιά μου να το κάνω αυτό».

Με την Ελένη Μενεγάλη να της πετάει μια σπόντα... «Μόνη σου; Εσύ που λες όταν θα ελευθερωθείς από τα παιδιά, σκέφτομαι δεν θα θες και μία παρέα; Δεν θα λες “δεν θέλω κι ένα ταίρι να πιάνω αυτό το χέρι;”», με την Ελεάνα να απαντά με χιούμορ:«Το χέρι να μου κρατάει να μην πέσω».