Νάντια Μπουλέ: Οι δυσκολίες πριν τον τοκετό και η αδημοσίευτη φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ηθοποιός Νάντια Μπουλέ βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της, καθώς πριν από λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα! Η κόρη της, καρπός του έρωτα της με τον Γιώργο Ισαάκ, έκλεισε ενάμιση μήνα ζωής και δώσει άλλη νότα στην καθημερινότητά της.

Η όμορφη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί προσωπικές στιγμές με τους ακόλουθους της. Παίζοντας ένα παιχνίδι Q & A στο Instagram και συνομιλώντας με τους διαδικτυακούς της φίλους απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις, όπως  πως ήταν η εμπειρία της γέννησης της κόρης της. Ειδικά για αυτή την ερώτηση δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, ενώ ετοιμαζόταν για τον τοκετό που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.


Συμπλήρωσε την γλυκιά φωτογραφία με ένα σχόλιο: «Όπως βλέπετε είχα πάει αποφασισμένη να έχω μια καλή εμπειρία τοκετού. Εμένα με βοήθησε πολύ η καλή επικοινωνία με τον γιατρό και την μαία μου. Επειδή με έχετε ρωτήσει πάρα πολλά σε σχέση με αυτό, λέω να κάνω ένα βίντεο για να σας πω αναλυτικά όλα αυτά που με βοήθησαν στον τοκετό»

Δείτε την φωτογραφία:

Νάντια Μπουλέ: Οι δυσκολίες πριν τον τοκετό και η αδημοσίευτη φωτογραφία λίγο πριν γεννήσει

Η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν γεννήσει την κόρη της, καθώς ήταν η περίοδος που η Αθήνα είχε καύσωνα. Όπως είπε δεν διανοήθηκε να βγει από το σπίτι εκείνες τις ημέρες, ενώ τις περνούσε ξαπλωμένη στον καναπέ, φορώντας ελάχιστα ρούχα, όπως ένα φανελάκι κι ένα  μπλουζάκι.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε και τον λόγο που έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, παρά το γεγονός ότι θηλάζει ακόμη: «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω. Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορονοϊό και να μην τον μεταδώσω. Για αυτό και το έκανα».

Για τις πρώτες ημέρες με το μωρό και τον θηλασμό, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed). Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα. Μας βοηθάει γυναίκα γιατί οι γονείς και των δυο μας μένουν στην επαρχία και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν».

Τέλος αποκάλυψε ότι έχει μια γυναίκα να τη βοηθά με το μωρό τις ώρες που λείπει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το σπίτι, αφού οι γιαγιάδες ζουν στην επαρχία και δεν μπορούν να βοηθήσουν.