Μπραντ Πιτ: Κέρδισε την κοινή επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί – Εξοργισμένη η ηθοποιός

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μετά από μακρά δικαστική μάχη, ο Μπράντ Πιτ κέρδισε την κοινή επιμέλεια για τα παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί. Εδώ και περίπου πέντε χρόνια, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρίσκεται σε νομική κόντρα με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους.

Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να είναι έντονα δυσαρεστημένη με τους χειρισμούς του δικαστή στην υπόθεση διαζυγίου της με τον πρώην σύζυγό της, όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών της και ζήτησε με επίσημο αίτημα την αποπομπή του από τη διαδικασία.


Ο Τζον Όυντερκερκ, ένας ιδιώτης δικαστής που προσελήφθη από το πρώην ζευγάρι για την επίβλεψη της υπόθεσης, κατέστησε σαφείς τις σκέψεις του σε μια πρόσφατη απόφαση μετά από μήνες μαρτυριών -που περιλάμβαναν και συνεντεύξεις από ειδικούς στα παιδιά των Τζολί-Πιτ, καθώς και σε ανθρώπους του κοντινού τους περιβάλλοντος.

Ο δικαστής αρνήθηκε στην χολιγουντιανή σταρ να καταθέσουν τα παιδιά της, γεγονός που δεν επιτρέπει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, να ακουστούν όλες οι αποδείξεις που έχει να παραθέσει η πλευρά της, για την κακοποιητική συμπεριφορά του Πιτ στα παιδιά τους.

Με επιστολή της στο δικαστήριο της Καλιφόρνια, εξήγησε την κατάσταση και τόνισε πως ο δικαστής «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς τον κώδικα του δικαστηρίου», με αποτέλεσμα αν τυχόν η επιμέλεια των παιδιών μοιραστεί με άτομο με ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς, θα είναι επιζήμιο για εκείνα.

Πηγή, με γνώση της υπόθεσης, τόνισε πάντως πως πρόκειται για «προσωρινή απόφαση» προσθέτοντας πως η Τζολί συνεχίζει τη νομική μάχη.  Η ίδια πρόκειται να ασκήσει έφεση στην απόφαση.

Το πολύκροτο φινάλε στον θυελλώδη έρωτα του ζευγαριού ξεκίνησε το 2016 μετά από έναν μεγάλο καβγά τους σε ιδιωτική πτήση με τα παιδιά τους από Γαλλία στο Los Angeles. Τότε, κατηγόρησε τον Πιτ ότι ήταν βίαιος απέναντι στον 15χρονο γιο τους Μάντοξ, αν και οι έρευνες από την πρόνοια και και το FBI δεν οδήγησαν πουθενά.