Μπελάδες για τον Μπεν Άφλεκ: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μία υπερπολυτελή Lamborghini

Δημοσιεύθηκε στις

Σε μπελάδες έβαλε ο 10χρονος γιος του τον Μπεν Άφλεκ, καθώς είχε ένα ατύχημα με οχήματα, ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς. Μόνο η... τσέπη πόνεσε τον διάσημο ηθοποιό του Χόλυγουντ.

Ο ηθοποιός και η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκαν σε μια αντιπροσωπεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Λος Άντζελες. Εκεί ο σταρ του Χόλυγουντ άφησε τον 10χρονο Σάμιουελ να κάτσει πίσω από το τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου, μίας κίτρινης SUV Lamborghini..


Ο Σάμιουελ πείραξε κάποια κουμπιά και το αυτοκίνητο έκανε όπισθεν, με αποτέλεσμα να τρακάρει ένα άλλο όχημα, εξίσου πανάκριβο. Συγκεκριμένα, συγκρούστηκε ελαφρά με μια λευκή BMW

Έντρομος, ο Σάμιουελ βγήκε από τη Lamborghini, που νοικιάζεται για 1.475 δολάρια την ημέρα, για να δει τι είχε συμβεί.

Ο Μπεν Άφλεκ τρόμαξε και πήρε μια αγκαλιά τον γιο του προσπαθώντας να τον παρηγορήσει.

Υπάλληλος από την αντιπροσωπεία δήλωσε ότι τα αυτοκίνητα στο χώρο στάθμευσης είναι πολύ στενά παρκαρισμένα μεταξύ τους.

«Όταν ο Σάμιουελ μπήκε στο αυτοκίνητο, αυτό έκανε μπρος-πίσω. Έχουμε μικρό χώρο στάθμευσης και τα αυτοκίνητα είναι πολύ κοντά παρκαρισμένα το ένα στο άλλο», είπε.

«Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν υπήρξαν ζημιές. Όλοι ήταν εντάξει. Φάνηκαν χαρούμενοι και συνέχισαν να περιηγούνται. Η αντιπροσωπεία θα τους υποδεχόταν και πάλι με μεγάλη χαρά. Ο Άφλεκ αγαπάει τα αυτοκίνητα. Ελπίζουμε να ξανάρθουν», πρόσθεσε ο ίδιος.