Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης - Ήρθε στον κόσμο η «Μεταξία» του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. Η σύζυγος του τραγουδιστή, Ελένη Τσιριγκάκη, έφερε στον κόσμο την κόρη τους, που θα πάρει το όνομα, Μεταξία. Όπως έλεγαν τη μητέρα του.

H Ελένη Τσιριγκάκη γέννησε σήμερα το πρωί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους τριών κιλών, με τη βοήθεια του μαιευτήρα – γυναικολόγου Αλέξανδρου Τζεφεράκου στο μαιευτήριο ΡΕΑ . Στο πλευρό του Γρηγόρη Μπιθικώτση, κατά την αναμονή ήταν η αδερφή του, Άννα Μπιθικώτση, καθώς οι δυο τους πρόσφατα συμφιλιωθήκαν, μετά από αρκετά χρόνια οικογενειακής διαμάχης.


Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει έναν ακόμα παιδί, από τον προηγούμενο γάμο του, όπως και η σύζυγος του Ελένη. «Ο Γρηγοράκης μου είναι 12 στα 13, η κόρη της Ελένης είναι 11,5 χρονών, οπότε τώρα θα μεγαλώσει η οικογένεια μας και αυτό είναι και το ζητούμενο: μια ευτυχισμένη οικογένεια» είχε πει στην Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες».

Μάλιστα στην ίδια εκπομπή είχε αποκαλύψει ότι η κόρη του θα πάρει το όνομα της μητέρας του, Μεταξία.  «Η κόρη μου που θα γεννηθεί θα πάρει το όνομα της. Η μητέρα μου ήταν μεταξένια. Ένας σπάνιος άνθρωπος. Τον αγαπούσε τόσο πολύ, τον είχε σαν θεό της. Κι εκείνος όμως την Μεταξία πολύ. Λίγο πριν φύγει, είχα πάει στην εντατική να τον δω και μου είχε πεί θα μου λείψουν τα μάτια της μητέρας σου. Είχαν πολύ βαθιά αγάπη» είχε πει.