Μom and the city: "Tα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουν εμπόδια"

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Aπό την Βίκυ Καραντώνη, co-founder της www.bebecouture.gr

Μom and the city: "Tα άστρα και τα ζώδια μας φέρνουν εμπόδια"


Ξύπνησα το πρωί σε πανικό με ένα άσχημο όνειρο που είδα και ταράχτηκα.

Άνοιξα την τηλεόραση και έπεσα πάνω στις προβλέψεις ζωδίων, κάτι θέλει να μου πει το σύμπαν και δεν το έχω πιάσει ακόμη μου φαίνεται.

Χάλασε όλη η διάθεση μου. Μ’ έπιασε λοιπόν ο οίστρος μου με όλα αυτά, βρήκα έναν παλιό ονειροκρίτη, μπήκα και στο διαδίκτυο να δω το σημερινό μου ωροσκόπιο, πανικός.

Τα μισά καλά, τα μισά άσχημα, τι να πιστέψω πια, μήπως φταίει η άνοιξη? Μήπως πρέπει να βλέπω πρώτα το ζώδιο μου και μετά να κάνω το οτιδήποτε ?

Θα βγάλω και το ζώδιο της μικρής να δω πως θα είναι η μέρα της, έχω τρελαθεί τελείως...

Θα δω πώς θα είναι η μέρα της μικρής?

Τι δηλαδή θα μου πει η πρόβλεψη, ότι θα γυρίσει ένας παλιός της έρωτας και ότι οι δουλειές της με το εξωτερικό θα πάνε καλά?

Ξύπνησε και το παιδί και άρχισε και εκείνη να μου λέει για ένα όνειρο που είδε. Ότι ήταν στην θάλασσα και έπαιζε με τα παιχνίδια της και ότι ήρθε και ένα άλλο παιδάκι και έπαιξαν όλοι μαζί και μετά έφαγαν ένα μεγάλο παγωτό!

Δεν το λες και όνειρο σημαδιακό αυτό , όπως και να έχει επηρεάστηκα πολύ.

Πρέπει να μαζευτώ και να μην αρχίσω να ψάχνω διάφορα. Ούτως η άλλως η ζωή είναι ωραία να είναι απρόβλεπτη και κάθε μέρα να είναι ένα ταξίδι!

Ωραία και τα ζώδια και τα όνειρα αλλά με μέτρο!

Έτσι και αλλιώς μια καρκίνος όπως είμαι εγώ, έχει μεγάλη διαίσθηση από μόνη της, δεν χρειάζεται καμιά άλλη βοήθεια! Λέμε τώρα....

Μου αρέσει όμως και λίγο να μπαίνω να διαβάζω και να μαθαίνω διάφορα, ίσως τελικά και να με βοηθάνε λίγο όλα αυτά. Λέτε να φταίει ο ωροσκόπος μου???

 

Χα χα καλημέρα και καλές προβλέψεις

 

Βίκυ Καραντώνη

 

tags:


tags: