Μοιραίο τα παιχνίδι σε παγωμένη λίμνη στη Βρετανία: Νεκρά 3 μικρά παιδιά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έσβησαν τρία από τα έξι παιδιά που έπεσαν στην παγωμένη λίμνη του Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία. Τα ανήλικα νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά την πτώση τους στα παγωμένα νερά, ανακοίνωσε η αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

Μοιραίο στάθηκε το παιχνίδι για έξι παιδιά σε λίμνη του Μπέρμιγχαμ στη Βρετανία, καθώς τρία από αυτά έχασαν τη ζωή τους. Ακόμα ένα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Τα τρία νεκρά παιδιά ήταν 8, 10 και 11 ετών.


«Δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη» των τριών αγοριών, ηλικίας οκτώ, δέκα και έντεκα ετών, που είχαν υποστεί καρδιακή ανακοπή, αφού έπεσαν στα παγωμένα νερά λίμνης στο Σόλιχαλ, διευκρίνισε η αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς.

Το τέταρτο αγόρι, ηλικίας 6 ετών, που είχε ανασυρθεί από τους διασώστες μαζί με τα άλλα τρία από τα παγωμένα νερά της λίμνης, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε η αστυνομία.

«Οι έρευνες στην λίμνη συνεχίζονται καθώς προσπαθούμε να εξακριβώσουμε τι συνέβη και αν έπεσε και κάποιος άλλος στα νερά», καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν στην Daily Mail: «Ακόμα περιμένουμε περισσότερα νέα. Είναι σαφές ότι οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειες σε αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι περνάνε».

Όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες, έξι παιδιά φέρεται να έπαιζαν στην παγωμένη λίμνη, όταν έσπασε ο πάγος.

Τέσσερα από ανήλικα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με τα τρία τελικά να χάνουν τη ζωή τους!

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τα παιδιά να παίζουν πάνω στη λίμνη, όταν ξαφνικά έσπασε ο πάγος που είχε σχηματιστεί εξαιτίας του σφοδρού κύματος ψύχους που πλήττει τη Βρετανία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ