Μαυρίκιος Μαυρικίου: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – Έγκυος η Ιλάειρα Ζήση

Δημοσιεύθηκε στις

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όπως αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή της Κύπρου. Η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση είναι έγκυος.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα lifenewscy, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να επιβεβαιώνει το χαρμόσυνο γεγονός στην εκπομπή «Έλα να δεις».


Ειδικότερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι ισχύει η εγκυμοσύνη της Ιλαέιρας Ζήση, ωστόσο έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη διαρροή της είδησης καθώς θεώρησε πως το ευχάριστο γεγονός έπρεπε να ανακοινωθεί πρώτα από εκείνους όποτε ένιωθαν έτοιμοι.

«Είναι καλό όταν είναι κάτι προσωπικό να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μία μανούλα, ένα μελλοντικό πατέρα την ώρα που αισθανθεί την ανάγκη να το πει. Ειδικά όταν έχει υπάρξει και ένα παρελθόν που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είχε μια απώλεια, καθώς η Ιλαέιρα Ζήση είχε αποβάλλει το έμβρυο που κυοφορούσε, για αυτό και δεν ήθελε να ανακοινώσει ακόμα την εγκυμοσύνη, καθώς ήθελε να περάσουν οι πρώτοι δύσκολοι μήνες