Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Παραμυθένιο το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αντίστροφα μετρούν για τον ερχομό της μικρής τους πριγκίπισσας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι, γεμάτο ενθουσιασμό και προσμονή, περιμένει τον τοκετό και έχει ήδη ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους με μεγάλη φροντίδα.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Ιωάννα – Μελωδία και το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες για τον ερχομό της. Το παιδικό δωμάτιο της μικρής είναι παραμυθένιο και φανταστικό. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε παστέλ τόνους, δημιουργώντας μια γαλήνια και ζεστή ατμόσφαιρα, ενώ τα έπιπλα είναι λευκά, προσδίδοντας μια αίσθηση καθαρότητας και απλότητας.


Τους τοίχους του δωματίου κοσμούν μαγευτικές ζωγραφιές της ταλαντούχας ζωγράφου Λόρα Οσμάν. Οι δημιουργίες της προσθέτουν μια επιπλέον δόση μαγείας και ονειροπόλησης στο χώρο, καθιστώντας το δωμάτιο πραγματικά ξεχωριστό.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μοιράστηκαν με τους θαυμαστές τους μια γεύση από το πώς θα είναι το παιδικό δωμάτιο μέσω ενός βίντεο στα social media. Σε αυτό ανέφεραν: «Μας ρωτάτε συνέχεια ποιος ζωγράφισε το δωμάτιο της πριγκίπισσάς μας… Ευχαριστούμε την υπέροχη @lora_osman_7 για την παραμυθένια ζωγραφιά που έφτιαξε στον τοίχο του υπνοδωματίου της Ιωάννας – Μελωδίας μας! Είμαστε σίγουροι ότι θα της αρέσει πολύ!».

Επιπλέον, το ζευγάρι φρόντισε να επιλέξει όλα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά στοιχεία με προσοχή, διασφαλίζοντας ότι το δωμάτιο θα είναι όχι μόνο όμορφο αλλά και λειτουργικό. Η Ιωάννα – Μελωδία θα μεγαλώσει σε έναν χώρο γεμάτο αγάπη, φροντίδα και ονειροπόληση, χάρη στις προσπάθειες και την αφοσίωση των γονιών της.