Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Έπρεπε να είμαι πιο κοντά στο παιδί μου όταν έχασε τον πατέρα του και δεν ήμουν»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Μαρίνα Λαμπροπούλου πριν μερικά χρόνια, βίωσε μια μεγάλη απώλεια, αυτή του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της. Τότε κατέρρευσε ψυχολογικά, βυθίστηκε στη θλίψη και δεν στάθηκε όσο θα «έπρεπε» στο παίδί της, τoν Ανδρέα, όπως η ίδια υποστηρίζει.

Η χορεύτρια παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον θάνατο του συντρόφου της, σε ηλικία 47 ετών.

Για τη σχέση της με τον γιο της είπε: «Είμαι αυστηρή σαν μαμά. Παρά την ηλικία του γιου μου, βλέπω ότι έχει ωριμάσει πολύ γρήγορα με όλα αυτά που έχει περάσει. Μετά τον χαμό του συντρόφου μου δεν ήμουν πολύ καλά ψυχολογικά για να μπορέσω να στηρίξω το παιδί μου. Το λέω και λυπάμαι τον εαυτό μου. Έπρεπε να είμαι πιο κοντά του και δεν ήμουν, δεν ξέρω, δεν μου βγήκε. Νιώθω πολύ άσχημα σαν μαμά αλλά δε μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω».

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο DWTS είπε ότι δεν πέρασε καλά διότι δεν της αρέσει να της «κουνάνε το δάχτυλο».

«Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο, δεν αφήνω ούτε τη μαμά μου να το κάνει αυτό. Επειδή το έκανε αυτό, βγήκε μια ένταση στον αέρα» δήλωσε.