Μαρία Σολωμού: «Τη μέρα που έφυγε ο Μάριος Αθανασίου, ο 2,5 ετών γιος μας ήρθε στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Μαρία Σολωμού έχει κάνει μεγάλη επιτυχία μέσα από τα podcast της. Η ηθοποιός μίλησε και για το θέμα των διαζυγίων και πώς επηρεάζουν τα παιδιά, αποκαλύπτοντας τα δικά της βιώματα από την περίοδο που χώρισε οριστικά από τον Μάριο Αθανασίου.

«Κανένα παιδί δεν θέλει να χωρίσει η μαμά του και ο μπαμπάς του, κανένα. Εγώ θυμάμαι, δεν με ενδιέφερε καθόλου, έλεγα δεν θα χωρίσετε να πάω να μείνω με τον μπαμπά μου; Αυτό τους έλεγα όταν ήμουν μικρή, γιατί δεν την ήθελα τη μάνα μου. Δεν χώρισαν.


Πραγματικά είμαι το μόνο παιδί που ξέρω που αν είχαν χωρίσει οι γονείς μου θα έλεγα τι ωραία, δόξα τω Θεώ, μπράβο, τι ωραία! Φαντάσου να είχα προβληματικό σπίτι», εξομολογήθηκε η Μαρία Σολωμού και τόνισε: «Είναι λάθος να σκέφτεστε τα παιδιά, τα παιδιά θα συνηθίσουν και κάποια στιγμή θα πάνε και σε κάποιον γιατρό».

«Ο γιος μου ήταν 2,5 χρονών τη μέρα που έφυγε ο Μάριος -πήγαινε παιδικό, δεν το είδε όλο αυτό- ήρθε το πρωί στο κρεβάτι μου και ξάπλωσε. Δεν του είχαμε πει ότι έφυγε ο πατέρας του. Ήρθε στο κρεβάτι μου και κοιμήθηκε εκεί, 2,5 χρονών. Και όχι, δεν είναι το παιδί θαύμα, είναι ένα κανονικό παιδί. Όλα τα παιδιά ξέρουν», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού.