Μαρία Μενούνος: Η κόρη μου μιλάει καλύτερα ελληνικά από εμένα

Δημοσιεύθηκε στις

Η Μαρία Μενούνος λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμερική, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Η λαμπερή Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μίλησε για το ταξίδι της στην Ελλάδα, για τις υπέροχες στιγμές που πέρασε με την οικογένειά της, αλλά – κυρίως – για την κόρη της, την Αθηνά, που φαίνεται να έχει... ελληνική ψυχή και μιλάει άπταιστα ελληνικά!


«Η κόρη μου μιλάει ελληνικά καλύτερα από εμένα! Χθες έλεγε συνέχεια "επικίνδυνο, είναι επικίνδυνο"!», είπε γελώντας η Μαρία, και φάνηκε να το απολαμβάνει. Όπως εξήγησε, κάθε επίσκεψη στην Ελλάδα είναι και μια μικρή επιστροφή στις ρίζες της – με ήλιο, φαγητό, οικογένεια και πολλά συναισθήματα.

«Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν στο σπίτι μου. Περάσαμε υπέροχα και πάντα περνάμε υπέροχα εδώ. Εύχομαι να ερχόμαστε πιο συχνά», μας είπε με ενθουσιασμό.Η Μαρία αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά  δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν το χωριό της, τον Άκοβο, αλλά το έχει βάλει στόχο για την επόμενη επίσκεψη — αυτή τη φορά με την Αθηνά στο πλευρό της, για να της δείξει από κοντά τον τόπο της οικογένειας.

«Θέλω να περπατήσουμε μαζί στο χωριό μου, να της δείξω πού μεγάλωσαν οι παππούδες της. Να νιώσει κι εκείνη την Ελλάδα λίγο πιο βαθιά», είπε με ένα βλέμμα που τα έλεγε όλα.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μεγάλη τιμή που της έγινε: έχει αναλάβει ρόλο πρέσβειρας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λος Άντζελες το 2028.

Και αν κρίνουμε από την περηφάνια στα μάτια της όταν το λέει, ένα είναι σίγουρο: η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας προορισμός για τη Μαρία Μενούνος. Είναι η καρδιά της. Και τώρα, χάρη στη μικρή Αθηνά, αυτή η καρδιά μιλάει και ελληνικά!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)