Μαντώ Γαστεράτου: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Το άγχος για την επιστροφή στο σπίτι

Δημοσιεύθηκε στις

Και η μεγάλη ημέρα έφτασε για τη Μαντώ Γαστεράτου και την νεογέννητη κόρη της. Η παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο την περασμένη Δευτέρα (8/8) το δεύτερο παιδί της, σήμερα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της.

Η σκέψη της λίγο πριν εγκαταλείψει το μαιευτήριο και το άγχος της ήταν ο γιος της, ο Γιώργος και η πρώτη του αντίδραση όταν θα αντίκρυζε για πρώτη φορά το νέο μέλος της οικογένειας.


Όσον κι αν έχεις προετοιμάσει το πρώτο σου παιδί για τον ερχομό του δεύτερου, πάντα τα συναισθήματα του και η αντίδραση του είναι αχαρτογράφητο πεδίο.

Η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο instagram και δυο νέες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο όντας έτοιμες με την κόρη της να αναχωρήσουν για το σπίτι τους. Εξομολογήθηκε τις σκέψεις της και ευχήθηκε να είναι πάντα αγαπημένα και δεμένα τα δύο αδελφάκια.

«Ώρα να πάμε σπίτι μας να γνωρίσεις τον αδερφό σου… Δεν σας κρύβω ότι έχω λίγο άγχος για το πως θα υποδεχθεί ο Γιωργάκης μου την αδερφούλα του ! Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν στην ζωή τους και ονειρεύομαι να μείνουν για πάντα αγαπημένοι και δεμένοι! Άλλη μια σημαντική ημέρα στην ζωή μας!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.