Μαντώ Γαστεράτου και Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποκαλύπτουν τι γονείς είναι στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Η Ζωή συναντάει τον Τάκη Κουράκο σε ένα δυνατό true story. Έναν μπαμπά που αποφάσισε πριν χρόνια με τη σύζυγο του να γίνουν ανάδοχοι ενός παιδιού με σοβαρό πρόβλημα υγείας, που οι γιατροί έλεγαν ότι δεν θα ζήσει πολύ.


Η Μαντώ Γαστεράτου σε μια συζήτηση από καρδιάς μιλάει για τον γιό της, αλλά και για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια  και το μπούλινγκ που βίωσε από τους συμμαθητές της στο σχολείο για την εμφάνισή της.

Η σεφ Μάγκυ Ταμπακάκη φτιάχνει τα δικά της αγαπημένα χριστουγεννιάτικα σοφτ κούκις με φυστικοβουτυρο και 3 είδη σοκολάτας.

Μαντώ Γαστεράτου και Γρηγόρης Μπιθικώτσης αποκαλύπτουν τι γονείς είναι στο «Μαμά-δες»

Τέλος ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης λίγο πριν γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς, έρχεται στη στήλη «μπαμπά μίλα». Μιλάει για τη σύζυγο του, τον γιο του από προηγούμενο γάμο, αλλά και για τη μοναδική σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Η Ζωή Κρονάκη και οι "Μαμά - δες" έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2 με ένα μοναδικό επεισόδιο.