Μ.Στρατής & Α.Μπουρδούμης: Νέοι, ωραίοι & (προσεχώς) μπαμπάδες-έχουμε τις λεπτομέρειες!

Δημοσιεύθηκε στις

Είναι μια χρονιά που βρίσκεται λίγο μετά τα μισά της και έχουν συμβεί γεγονότα που υπό κανονικές συνθήκες θα χρειαζόμασταν κάποια επιπλέον έτη για να τα επεξεργαστούμε και να τα συνειδητοποιήσουμε. Για αυτό το λόγο έχουμε περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να αισθανθούμε ότι η ζωή συνεχίζεται και προχωράει και δεν νομίζω πως υπάρχει πιο όμορφος τρόπος από την γέννηση. Τον ερχομό δηλαδή της ελπίδας και ειδικά όταν εκείνη προέρχεται από έναν δυνατό έρωτα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι δύο διάσημοι Έλληνες μπαμπάδες, ο Μύρωνας Στρατής και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που πολύ σύντομα θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Από τη Βέρα Πάρδου


Ο Μύρωνας είναι με την σύντροφό του μαζί περίπου 4 χρόνια από τα οποία τον τελευταίο συγκατοικούν στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη. Μάλιστα είναι μια σχέση του για την οποία δεν ξέρουμε πολλά καθώς εκείνος επέλεξε να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει δηλώσει πως η έκταση που είχε πάρει προηγούμενη σχέση του τον έκανε να αισθάνεται πολύ άβολα με αποτέλεσμα να θέλει να προστατέψει την Κατερίνα Ζαπάρδα, λίγο πιο πολυ αφού δεν είναι ένας άνθρωπος από τον ίδιο χώρο με εκείνον.

Μ.Στρατής & Α.Μπουρδούμης: Νέοι, ωραίοι & (προσεχώς) μπαμπάδες-έχουμε τις λεπτομέρειες!

Ακόμη έχει πει πως ήθελε με αυτή την κοπέλα να προχωρήσει στο επόμενο βήμα και να γίνει μπαμπάς και μάλιστα σύντομα γιατί πιστεύει πολύ στους ηλικιακά νέους γονείς καθώς και οι δικοί του ήταν αρκετά μικροί όταν τον έκαναν. Το νέο έγινε ευρέως γνωστό μετά το baby shower που οργάνωσαν στην Κατερίνα και τις φωτογραφίες που επέλεξε να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram προετοιμάζοντας μας για την αναμονή ενός υπέροχου μπέμπη.

Μ.Στρατής & Α.Μπουρδούμης: Νέοι, ωραίοι & (προσεχώς) μπαμπάδες-έχουμε τις λεπτομέρειες!

Ο Αλέξανδρος είναι σε σχέση με την Λένα Δροσάκη, ηθοποιός και εκείνη και έχει πει στο παρελθόν πως το καλό έρχεται και σε βρίσκει όταν είναι η ώρα του και έτσι εκείνος στα 43 του βρήκε τη γυναίκα της ζωής του. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και μάλιστα ο Άγγελος Μπούρας που τους έφερε σε επαφή σε φιλικό κύκλο διετέλεσε πριν μερικές μέρες χρέη κουμπάρου στο γάμο του ζευγαριού. Η πρόταση είχε γίνει σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε η Βίσση κάποιο διάστημα πριν μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων και έτσι το ερωτευμένο ζευγάρι είναι τώρα έτοιμο να υποδεχτεί το πρώτο τους παιδάκι.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως στο Instagram ο έρωτας τους δεν κρύβεται καθώς τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Λένα έχουν υπάρξει ιδιαίτερα εκδηλωτικοί με φωτογραφίες τους μαζί και αφιερώσεις χρησιμοποιώντας μάλιστα ορισμένες φορές και στίχους από ποιήματα του Σεφέρη. Είναι ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο που φαίνεται, πράγμα τόσο όμορφο.

Για αυτό ίσως αυτές οι δύο αταίριαστες περιπτώσεις μας γεμίζουν χαρά για το μέλλον γιατί ενώ το κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό, χαιρόμαστε πάρα πολύ με το θαύμα της ζωής τους και ανυπομονούμε μόλις βιώσουν την πατρότητα ολοκληρωτικά με το καλό να μας μιλήσουν εδώγια την εμπειρία τους. Δεν έχει σημασία αν φωνάζεις τον έρωτα σου, αν τον κρατάς περισσότερο ιδιωτικό ή αν μοιράζεσαι συγκεκριμένα κομμάτια του, αυτό που μετράει μόνο είναι η έντονη ύπαρξη του και ένα παιδί να έρχεται στον κόσμο με την προϋπόθεση της μεγάλης αγάπης.

Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα ό,τι καλύτερο!