Κοραλία Καράντη: Είμαι Ελληνίδα μάνα - Λέω ακόμα“φάε, κοιμήσου, θα κρυώσεις” στον 27χρόνο γιο μου

Δημοσιεύθηκε στις

Μια φορά μαμά, για παντα μαμά, και καμιά δεν ξεφεύγει από τον... κλασικό δρόμο. «Έφαγες;», «πάρε ζακέτα», «πρόσεχε», οι ατάκες που εκστομίζει κάθε μητέρα.

Η Κοραλία Καράντη παραδέχεται ότι δεν ξεφεύγει από τον κανόνα, παρότι ο γιος της ειναι ένας άντρας 27 ετών!


Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή παραδέχθηκε ότι είναι μια παραδοσιακή μαμά.  Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σειρά του Αντρέα Γεωργίου που θα συμμετάσχει την επόμενη χρονιά, για τον ηλικιακό ρατσισμό στην υποκριτική, αλλά και για το πώς είναι σαν μητέρα.

Ειναι μια πολύ όμορφη γυναίκα, ωστόσο δεν κάνει πολλά για την εμφάνισή της. «Δεν κάνω τίποτα για να προσέξω την εμφάνιση μου, ίσα ίσα κάνω τα πάντα για να καταστρέψω τον εαυτό μου. Αν κάποιος κάνει κάτι για να νιώσει καλύτερα, δεν το βρίσκω λάθος. Σταμάτησα το καλοκαίρι να καπνίζω και αυτό είναι το μοναδικό πράγματα που έχω κάνει υπέρ της υγείας μου», είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

Για τον ρόλο της ως μητέρα και για τον 27χρονο γιο της, η Κοραλία Κοράντη ανέφερε: «Έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορώ. Δεν υπάρχει σχολή για μαμάδες. Είναι αυτονόητο, πως κάθε άνθρωπος που έχει παιδιά, θα κάνει και λάθη. Το θέμα είναι να είσαι παρών και πάντα να δηλώνεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο. Είμαι Ελληνίδα μάνα με όλη την σημασία της λέξης. Ο γιος μου είναι 27 ετών και λέω ακόμα τα κλασσικά, “θα κρυώσεις, φάε, κοιμήσου”».