Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίε με τον 8 μηνών γιο της από τις διακοπές στο Costa Navarino

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το πρώτο καλοκαίρι με τον γιο της, απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στο πολυτελές Costa Navarino (έξω απο την Πύλο) με την οικογένειά της, δημοσιεύοντας σχετικά στιγμιότυπα στα social media.

Φανερά ανανεωμένη και έχοντας χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια ιδιαίτερη περίοδο για την προσωπική της ζωή, ενώ παράλληλα προγραμματίζει την βάπτιση του γιου της, Βλάσση..


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίε με τον 8 μηνών γιο της  από τις διακοπές στο Costa Navarino

Στη νέα της ανάρτηση, η παρουσιάστρια ποζάρει δείχνοντας το summer look που επέλεξε για την έξοδο στις διακοπές της, ενώ το στιγμιότυπο που ξεχωρίζει είναι η φωτογραφία από την βόλτα με τον μικρό της.

Και πριν από λίγες ημέρες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε κάνει ανάρτηση ανεβάζοντας στιγμιότυπο από τη μπάνιο της στην πισίνα μαζί με τον 8 μηνών γιο της.


«Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά και δεν θέλω. Δεν μπορώ να με φανταστώ να λείπω από το σπίτι πολλές φορές και να μην είμαι με το παιδί. Έρχεται η μητέρα μου για βοήθεια. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με ένα live πρόγραμμα για να μη λείπω πολύ από το σπίτι», είχε αναφέρει σε τηλεοπτικές της δηλώσεις η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου