Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι εύστοχες απαντήσεις της στις ερωτήσεις γιατί κρύβει την κοιλιά της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε στην Αθήνα, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές, και μάλιστα χθες βράδυ, μαζί με τον σύντροφο της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο απόλαυσαν ένα γεύμα σε εστιατόριο απέναντι από την Ακρόπολη. Οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης φουντώνουν, ωστόσο η όμορφη παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει επιβεβαιώσει το γεγονός.

Προφανώς θα το κάνει όταν η ίδια αισθανθεί έτοιμη. Ωστόσο δέχεται κριτική και κακεντρεχή σχόλια από τους ακόλουθους της,


«Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», έγραψε μια follower, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντάει: «Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η εν συναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δυο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους».

Και δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Άνδρας, επαναλαμβάνω, άνδρας, ο οποίος δεν μπορεί να ξέρει πως αισθάνεται μια γυναίκα όταν κυοφορεί, απαντά σε σχόλιο μίας follower τη γιατί κρύβει την κοιλιά της: «Γιατί είναι κομπλεξική κορίτσι μου! Την πιο όμορφη περίοδο της γυναίκας κι αυτή ρετουσάρει τις φωτογραφίες κι ανεβάζει παλιές»!!!

Για να λάβει την εύστοχη απάντηση της παρουσιάστριας, «Εσείς κύριε που το γνωρίζετε; Έχετε κυοφορήσει και μιλάτε εκ πείρας;» αναρωτήθηκε.

Αλλά ο "κύριος" δεν έμεινε εκεί: «Ποιο από όλα το ότι είστε κομπλεξική; Δεν κάνετε άλλη δουλειά. Το ότι είστε έγκυος; Σας πέτυχα στη Ρόδο κ η κοιλιά έφτανε στο στόμα κ στις φωτογραφίες ίσα ίσα που φαίνεται».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχασε την ψυχραιμία της: «Δεν έχω την τιμή να σας γνωρίζω προσωπικά Και ούτε και εσείς εμένα! Γι’ αυτό κρατήστε εσείς τα κόμπλεξ σας για εσάς και την επόμενη φορά που θα με δείτε να έχετε το θάρρος της γνώμης σας να μου τα πείτε όλα αυτά κατάμουτρα! Θεωρώ ότι λέγεται ανθρώπινο δικαίωμα και όχι ΚΟΜΠΛΕΞ πάντως έτσι για την ιστορία», έγραψε.

Και συνέχισε: «Το ότι με ξέρετε λόγω δουλειάς δεν σημαίνει ότι γνωρίζετε και την προσωπικότητα μου. Δεν κατανοώ την επιχειρηματολογία σας, με συγχωρείτε ούτε και την διατύπωση σας “δεν έχετε συνηθίσει”. Δεν σας επιτρέπω όπως και σε κανέναν να με θίγει. Κρύβεστε πίσω από μια ανωνυμία πληκτρολογίου, μιλάτε για ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο γυναικείο θέμα που δεν θα νιώσετε ποτέ την αγωνία και το φόβο!Ειλικρινά ντρέπομαι για τον τρόπο που σκέφτεστε και καλό θα ήταν να μην με ακολουθείτε άλλο και να προβληματιστείτε έστω και λίγο».

Αγαπητέ follower, αν δεν σου αρέσει, πάρε τα… λάικ σου και σε άλλο προφίλ…