Κλέλια Ρένεση: Ένας μονογονέας έχει απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Κλέλια Ρένεση είναι μια γυναίκα χειμαρρώδης, η οποία έχει μάθει να μιλάει έξω από τα δόντια. Δεν διστάζει να πάρει θέση, ακόμα κι αν ξέρει ότι αυτό μπορεί να της στοιχίζει... σε όλους τους τομείς.

Η ηθοποιός είναι και μαμά μιας κόρης, που την μεγαλώνει μόνη της. Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια, αλλά και τις αγωνίες που βιώνει ένας γονιός που ανατρέφει μόνος του το παιδί του μίλησε σε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής.


Η Κλέλια Ρένεση, που τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε ως Καίτη στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πορεία της αγαπημένης σειράς του Alpha, αλλά εξομολογήθηκε και τις δυσκολίες που βιώνει μία γυναίκα ως μονογονεϊκή οικογένεια.

Δύσκολος ο ρόλος του μονογονέα στην εποχή μας;

Το να είσαι μονογονέας είναι μία συνθήκη που φέρνει και δυσκολίες και ευκολίες στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Η σημερινή κοινωνία είναι πολύ σκληρή με τη μάνα γενικότερα. Πόσο μάλλον με μια μάνα που μόνη της παλεύει να καλύψει όλους τους ρόλους. Η γειτονιά δεν υπάρχει για βοήθεια, οι φίλοι όλοι τρέχουν σε δουλειές, η οικογένεια έχει αποξενωθεί. Ένας μονογονέας έχει να στήσει μόνος του το οικοδόμημα με απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα, αλλά είναι και αυτός που μόνος του θα χαρεί τη θέα της δημιουργίας.

Όσο βαστάνε τα πόδια μου και το λέει η καρδιά μου, το παιδί μου θα το γεμίζω με αγκαλιές, λουλούδια και όνειρα. Σαν να είμαι δέκα γονείς και όχι ένας. Η μονάδα είναι θέμα σχετικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Klelia Renesi (@klelia_renesi)