Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Δημοσιεύθηκε στις

Φούντωσαν το τελευταίο διάστημα οι φήμες πως η Κατερίνα Καινούργιου μπορεί να περιμένει το πρώτο της παιδί. Οι ψίθυροι άρχισαν να πληθαίνουν και στα social media, με αρκετούς να σχολιάζουν πως η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει… μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα, κάτι που έδωσε περαιτέρω τροφή στα σενάρια περί εγκυμοσύνης.

Για πρώτη φορά, η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση on air, με αφορμή ένα αυθόρμητο και ανθρώπινο σχόλιο του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της, το πρωί της Τρίτης 16 Σεπτεμβρίου.


Ο κ. Δημητρακόπουλος, λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση μαζί της, δεν δίστασε να την ρωτήσει –με ειλικρινές ενδιαφέρον– για κάτι που, όπως παραδέχτηκε, διάβασε τις τελευταίες ημέρες: «Να ρωτήσω και κάτι, ανθρώπινα, επειδή είναι η πρώτη φορά; Διάβασα κάτι ευχάριστο για εσάς. Θα χαρώ πάρα πολύ αν ισχύει», είπε με χαμόγελο.

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη απάντηση στις φήμες εγκυμοσύνης

Η Κατερίνα Καινούργιου, φανερά αιφνιδιασμένη αλλά διατηρώντας την ευγένεια και το γνώριμο γλυκό της ύφος, απάντησε ξεκάθαρα:

«Κύριε Δημητρακόπουλε, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Όταν είναι η ώρα και πρέπει –και αν– θα είμαι η πρώτη που θα το μοιραστώ με τους τηλεθεατές. Ξέρω ότι το λέτε από την καρδιά σας. Το είπατε πολύ γλυκά και το εκτιμώ πολύ».

Με αυτή τη δήλωση, η παρουσιάστρια έδειξε πως διαχειρίζεται με διακριτικότητα όσα ακούγονται, χωρίς όμως να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει απόλυτα τα όσα λέγονται. Το μόνο σίγουρο είναι πως, αν έρθει εκείνη η στιγμή, όπως η ίδια είπε, θα το μάθουμε από την ίδια.