«Κάναμε λάθος, σκοτώστε μας» απαντά η Χριστίνα Μπόμπα για το βίντεο με τα δίδυμα στο αεροδρόμιο

Δημοσιεύθηκε στις

Πολλά επικριτικά σχόλια δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα για το βίντεο από το αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου οι δίδυμες κόρες της κάθονταν στον ιμάντα των αποσκευών.

Η influencer κοινοποίησε το βίντεο, όπου οι μικρές κάθονται στον ιμάντα των αποσκευών, κάτι που απαγορεύεται και ήταν επικίνδυνο. Ωστόσο η Χριστίνα Μπόμπα υπεραμύνθηκε ότι δεν γνώριζε τον κανονισμό και επειδή ήταν δίπλα τους, αυτή αλλά και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, δεν σκέφτηκε ότι κινδυνεύουν.


«Όπως έχω πει πολλές φορές δεν ακούω τα σχόλια. Το συγκεκριμένο, επειδή μου έγραψαν ότι απαγορεύεται, δεν το ήξερα. Σκοτώστε με. Μου έλεγαν τα κοριτσάκια: “εκεί, εκεί, εκεί”. Τις πήγα, με έβγαζε βίντεο εκείνη την ώρα ο Σάκης, το είδαμε μετά και μας φάνηκε γλυκό, το ανέβασα. Κάναμε ένα λάθος, άνθρωποι είμαστε.

Σημασία έχει όταν κάνουμε λάθος και έχουμε δημόσιο βήμα και όταν αυτό μπορεί να επηρεάσει κάποιον αρνητικά, καλό είναι να το παίρνουμε πίσω. Γι’ αυτό και το διέγραψα, γιατί θεώρησα ότι αφού απαγορεύεται, για κάποιο λόγο απαγορεύεται. Άρα καλό είναι να μην επηρεάσω κόσμο να το κάνει», απάντησε η Χριστίνα Μπόμπα.