Χριστίνα Μπόμπα: Αντιδράσεις για το βίντεο με τις δίδυμες κόρες της στον ιμάντα αποσκευών

Δημοσιεύθηκε στις

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τα δίδυμα κορίτσια τους, Αριάνα και Φιλίππα, για να περάσουν χρόνο με τους γονείς και τους φίλους του παρουσιαστή, που κατοικούν στη συμπρωτεύουσα.

Στην επιστροφή τους στην Αθήνα, την ώρα που περίμεναν στο αεροδρόμιο για να παραλάβουν τις βαλίτσες τους, οι 20 μηνών κορούλες  ανέβηκαν ή τις έβαλαν οι γονείς τους για παιχνίδι, στον κινούμενο διάδρομο των αποσκευών.


Η μητέρα τους ήταν δίπλα στις μικρές, ενώ ο Σάκης κατέγραψε τη στιγμή σε βίντεο, με τη Χριστίνα να το αναρτά στο Instagram και στο Tik Tok.

«Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη», ήταν η λεζάντα στις σχετικές αναρτήσεις.

@iamchrismpo Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη 😂 #waitforit #twins #twingirls ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

Κι άκουσε τα... εξ αμάξης. Πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν τη συγκεκριμένη ιδέα επικίνδυνη για την ασφάλεια των δύο μικρών κοριτσιών. Τα σχόλια ήταν τόσο δηκτικά και κακεντρεχή, που η μανούλα κατέβασε το βίντεο από το Instagram, ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και στο Τικ Τοκ.