Η τραγουδίστρια Κάθριν ΜακΦι μίλησε για τις δυσκολίες με τα κιλά κατά την εγκυμοσύνης της

Δημοσιεύθηκε στις

Η Κάθριν ΜακΦι μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός εμφανίστηκε στη σειρά της Κάθριν Σβαρτσενέγκερ Πρατ στο Instagram όπου μίλησε για το πώς την επηρέασε η εγκυμοσύνη της.

«Αν και ξέρεις ότι το σώμα σου θα αλλάξει και το περιμένεις, αν έχεις προβλήματα ελέγχου με το σώμα σου... ψυχολογικά, είναι κάτι διαφορετικό», εξήγησε η ΜακΦι.


«Έπαιξε λίγο με το μυαλό μου», πρόσθεσε η σταρ.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός πάλευε με τις διατροφικές διαταραχές

Η ΜακΦι, η οποία έχει δηλώσει τα προηγούμενα χρόνια ότι πάλευε με διατροφικές διαταραχές, σημείωσε ότι φοβόταν να πάρει επιπλέον βάρος κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της, όταν πεινούσε περισσότερο από το κανονικό.

«Έχανα τον έλεγχο και επέστρεφα σε αυτήν την παλιά άτακτη εκδοχή του εαυτού μου, η οποία αναστατώνονταν γιατί ήθελα απλώς να απολαύσω το μωρό μου», είπε η ΜακΦι. «Τηλεφώνησα στον παλιό μου ψυχίατρο, από τότε που ήμουν σε ένα πρόγραμμα στα 20 μου χρόνια, και ήρθε και κάθισε μαζί μου και μου είπε, "Τι συμβαίνει;"».

Όπως είπε στη συνέχεια ο ψυχίατρος της εξήγησε ότι τα συναισθήματα που βίωνε ήταν φυσιολογικά και αναμενόμενα, ενώ πρόσθεσε ότι την περίοδο της εγκυμοσύνης επισκέπτονταν και έναν διατροφολόγο, αλλά αποφάσισε, όπως σημείωσε, να μην τον βλέπει τακτικά και να αφήσει το σώμα της να καταλάβει τις διατροφικές της ανάγκες.

«Ο τρόπος με τον οποίο μπόρεσα να ξεπεράσω την διαταραγμένη συμπεριφορά, όσον αφορά το φαγητό, δεν ήταν εμμονικός και άφησα το σώμα μου να μου πει τι χρειαζόμουν», είπε.