Η Τόνια Σωτηροπούλου γιορτάζει τη μαμά της ποστάροντας τις πιο ωραίες φωτογραφίες τους!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γενέθλια έχει η μαμά της Τόνιας Σωτηροπούλου, η κ. Βούλα και η ηθοποιός το γιορτάζει και το φωνάζει, και της εύχεται μοναδικά, και παροτρύνει όλους μας να γιορτάζουμε τους δικούς μας ανθρώπους, καθώς δέν θα τους έχουμε για πάντα κοντά μας. Πόσο αλήθεια!

Δεν φοράνε όλοι οι ήρωες κάπα! Ειδικά οι αφανείς, όπως είναι οι γονείς μας. Η ηθοποιός ένα τρυφερό μήνυμα, αναδεικνύοντας όλα τα όμορφα, αλλά και δυνατά χαρακτηριστικά της μητέρας της!


Και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα γλυκό άλμπουμ φωτογραφιών, στις οποίες πρωταγωνιστούν η ίδια και η μαμά της από το παρελθόν μέχρι σήμερα: από τότε που ήταν μωρό, μέχρι το γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια!

Κι έγραψε: "Not all heroes wear capes! (Δεν φοράνε όλοι οι ήρωες κάπα!). Happy birthday mom ♥️♥️♥️

Χρόνια πολλά μαμά ! Σε χαιρόμαστε και εύχομαι να σε χαιρόμαστε για πολλά πολλά χρόνια ακόμα ! Είμαι πολύ τυχερή που το σύμπαν μου έφερε εσενα για μητέρα ! Εισαι η επιτομή της αγάπης, της γενναιοδωρίας, της αλήθειας, της φροντίδας, της συγχώρεσης, της μαχήτριας, της κατανόησης για όλους μας ! Σ´αγαπω και σε γιορτάζω και εύχομαι όσο μεγαλώνω να σου μοιάζω όλο και περισσότερο ♥️

Να γιορτάζετε της μαμάδες σας , οι μέρες και τα χρόνια περνάνε και επειδή είναι τόσο δεδομένη η παρουσία τους στη ζωή μας συνήθως, ξεχνιόμαστε και ο χρόνος μας προσπερνάει" έγραψε η ηθοποιός κάτω από την ανάρτησή της!