Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για την εμπειρία της να γεννήσει μέσα στο νερό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Τζένη Θεωνά συνάντησε την Ταμίλα Κουλίεβα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον γιο της Στέφανο και την καλή σχέση που έχει με τον πατέρα του παρά το διαζύγιο τους, αφού όπως λέει παραμένουν οικογένεια.

«Η μητρότητα σε μαθαίνει να ξεχνάς τον εαυτό σου και να μεταθέτεις το κέντρο σου σε έναν άλλον άνθρωπο. Όλα είναι γύρω από αυτό, δεν υπάρχει κάτι πιο σπουδαίο» είπε για την μητρότητα.


«Δεν ήθελα ο γιος μου να γίνει καθόλου ηθοποιός. Δεν είναι ανάγκη να βάζουμε τα παιδιά στη διαδικασία να συγκρίνονται με τους γονείς. Το παιδί πρέπει να ακολουθεί τον δικό του δρόμο, να επιλέξει αυτό που θέλει να κάνει μόνο του» ανέφερε. Ο γιος της σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο.

«Εκ των υστέρων σκέφτομαι ότι λόγω της δουλειάς μπορεί να έχασα κάποιες ηλικίες, έχασα χρόνο που έπρεπε να ήμουν περισσότερο μαζί του» πρόσθεσε.

Οι σχέσεις της είναι εξαιρετικές με τον πρώην σύζυγό της, όπως εξομολογήθηκε. «Έχω μία ισορροπημένη σχέση με τον πρώην σύζυγό μου. Υπάρχει αρμονία και μία ηρεμία» τόνισε, ενώ είπε ότι πρόσφατα πήγε στο θέατρο η πρώην πεθερά της.

Μίλησε και για την εμπειρία της να γεννήσει πριν 32 χρόνια στο σπίτι της στη Μόσχα μέσα στο νερό.

«Έγινε πριν 32 χρόνια. Τότε ήταν σε πολύ αρχή αυτή η διαδικασία, το να γεννιέται το παιδί στο νερό, στο σπίτι. Στη Ρωσία ήταν πολύ σύνηθες αυτό, οπότε εμείς ακολουθήσαμε αυτή τη φιλοσοφία και αποφασίσαμε ότι το περιβάλλον που πρέπει να βγει το παιδί πρέπει να είναι θηλυκό, να είναι ζεστό, να έρθει στον κόσμο αυτό χωρίς το σοκ της γέννας που κουβαλάμε όλοι μας. Κι έτσι έγινε, με την μουσική της Ελένης Καραΐνδρου».

Για την εποχή που μετακόμισε στην Ελλάδα και ήταν ακόμα νέα μαμά είπε: «Ήρθαμε στην Ελλάδα όταν ο Στέφανος ήταν 2 μηνών”, είπε και τόνισε ποσό την βοήθησε η Ελληνίδα πεθερά της.

tags:

γιός

tags:

γιός