Η Ρούλα Πισπιρίγκου προφυλακίστηκε και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας - Ξέσπασε σε κλάματα

Δημοσιεύθηκε στις

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώνονται... Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κατηγορούμενη και για το θάνατο των άλλο δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, μια υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο και όχι μόνο... Η φήμη της και οι κατηγορίες για τους θανάτους των παιδιών της, ξεπέρασαν τα σύνορα της χώρας...

Σήμερα εκδόθηκε δεύτερο ένταλμα προσωρινής κράτησης για την Ρούλα Πισπιρίγκου που κρίθηκε προφυλακιστέα και για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της με την σύμφωνη γνώμη Ανακρίτρια και Εισαγγελέα.


Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της, που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας .

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας .

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου