Η πιο παχύσαρκη έφηβη της Μ. Βρετανίας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έφτασε να ζυγίζει 400 κιλά

Η πιο παχύσαρκη έφηβη της Μεγάλης Βρετανίας, που για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χρειάστηκε να γκρεμιστεί ένας τοίχος του σπιτιού της στο Aberdare της νότιας Ουαλίας, είχε φτάσει να ζυγίζει 400 κιλά εξαιτίας των… κεμπάπ που παράγγελνε κάθε εβδομάδα.

Όπως αποκάλυψε σε βρετανικά μέσα ο διανομέας φαγητού της γειτονιάς της, η 19χρονη Georgia Davis συνήθιζε να παίρνει τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα οκτώ κεμπάπ και δύο μπουκάλια 1,5 λίτρου αναψυκτικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο η νεαρή κοπέλα ξόδευε πάνω από 6.000 ευρώ το χρόνο στα αγαπημένα της κεμπάπ.

Η κοπέλα έγινε  γνωστή το 2009 όταν  σε ηλικία 15 ετών και με βάρος κατα 10 κιλά ελαφρύτερη ήταν η πιο παχύσαρκη ανήλικη Βρετανίδα. Η ιστορία της τότε είχε συγκινήσει πολύ και της προσφέρθηκε μια δωρεάν διαμονή στο weight loss camp , που είναι μια κατασκήνωση για παχύσαρκους και η νεαρή κοπέλα κατάφερε να χάσει 90 ολόκληρα κιλά!

Δεν κατάφερε όμως να διατηρήσει την απώλεια βάρους, αντιθέτως έβαλε 100 κιλά μόλις γύρισε και τ΄ςρα υποφέρει απο φρικτούς πόνους, έχει χάσει τα μπροστινά δόντια της ενώ απο το δωμάτιο της βγαίνει μόνο για να φάει.

Η ίδια δεν κατηγορεί την μητέρα της για την καταστασή της και αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν όταν σε ηλικία 10 ετών έχασε τον πατέρα της και στράφηκε στο φαγητό καθώς τότε μόνο δεν αισθανόταν θλίψη.

 

 

 

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.