Η Μαρίνα Ασλάνογλου για τις αποτυχημένες εξωσωματικές: Έκλαψα πολύ, αλλά δεν το έβαλα κάτω

Δημοσιεύθηκε στις

Η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου είναι μητέρα του Κωνσταντίνου, που είναι τεσσάρων ετών. Όλη η ζωή της περιστρέφεται γύρω από το μοναχογιό της. Αυτή και ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας επιθυμούσαν ήθελαν να γίνουν γονείς, ωστόσο αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες.

Αρχικά η ηθοποιός έμεινε έγκυος και απέβαλλε, ενώ είχε και κάποιες αποτυχημένες εξωσωματικές. Ωστόσο όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή  "Κυψέλη” της ΕΡΤ2, δεν το έβαλε κάτω...


Η Μαρίνα Ασλάνογλου μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτειά της έως του γίνει μητέρα και τον τρόπο που αντιμετώπισε τις αποτυχημένες προσπάθειες της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Προσπάθησα τρεις φορές. Ήταν δύσκολη περίοδος πολύ. Δεν ξέρω πως άντλησα αυτή τη δύναμη. Μπορεί να έχεις φίλους αλλά μόνη σου το περνάς αυτό. Ήταν τέτοια η θέλησή μου και η πίστη μου σε αυτό που δεν το έβαλα κάτω. Έλεγα αν δεν γίνει τώρα, θα γίνει μετά. Αλλά θα γίνει! Δεν μου είχαν πει ότι είναι απαγορευτικό. Μου είχαν πει ότι είναι δύσκολο, όχι ακατόρθωτο. Όταν σου λένε ότι δεν είναι ακατόρθωτο, λέω θα το κάνω. Θα το προσπαθήσω και θα το κάνω. Δεν είναι εύκολος ο δρόμος. Θέλει υπομονή, πίστη, αγάπη. Δεν θέλει άγχος, που μου το έλεγαν και δεν το καταλάβαινα”.

Και στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε πως .ένιωσε μετά ητν πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια. "Την πρώτη φορά που άκουσα το δυστυχώς πολύ κλάμα. Με πέτυχε στο αυτοκίνητο να οδηγώ μόνη μου. Σταμάτησα στην άκρη κι έκλαιγα. Μετά είπα τέλος. Πάμε στο επόμενο βήμα. Πήρα τον άντρα μου και μου είπε δεν πειράζει, πάμε παρακάτω” ενώ τόνισε: "Πάντα με στηρίζει”.