Η Λάουρα Νάργες ξανά στο κρεβάτι- «Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη;»

Δημοσιεύθηκε στις

Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της βρίσκεται η Λάουρα Νάργες και τα συναισθήματα που βιώνει είναι ανάμεικτα: από την μια χαρά και ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί και από την άλλη άγχος και κούραση, καθώς η κύησή της έχει αρκετές δυσκολίες.

Μάλιστα η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει περάσει μεγάλα διαστήματα καθηλωμένη στο κρεβάτι, ενώ έχει χρειαστεί να νοσηλευτεί και σε νοσοκομείο κάποιες φορές.

Ωστόσο, δεν είναι μόνη. Καταρχήν, έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της Χρήστο Σαντικάι, ο οποίος δεν φεύγει λεπτό από δίπλα της και τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.

Δράση έχουν αναλάβει, όμως, και η μητέρα αλλά και η πεθερά της, οι οποίες βοηθούν με τις δουλειές του σπιτιού, αλλά της ετοιμάζουν και λουκούλεια  γεύματα.

«Μίας και τη βγάζουμε ΞΑΝΑ στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει, όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη…», σχολίασε η Λάουρα Νάργες στην ανάρτησή της.

Το στόρι που ανέβασε η Λάουρα Νάργες:

Η Λάουρα Νάργες ξανά στο κρεβάτι-  «Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη;»

Η Λάουρα Νάργες βιώνει ένα διαφορετικό καλοκαίρι. Η δύσκολη εγκυμοσύνη είναι και ο λόγος που η ραδιοφωνική παραγωγός κατάφερε να κάνει το πρώτο της μπάνιο μέσα Ιουλίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)