Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι... αδικαιολόγητες επισκέψεις στο γιατρό για να ακούσει έστω 1' το γιο της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ακριβώς ένα μήνα πριν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας τον κόσμο το γιο της. Το παιδί που άλλαξε τη ζωή της, αλλά και του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά υποστήριξε σήμερα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αφιερωθεί πλήρως στη φροντίδα του νεογέννητου μωρού της και απολαμβάνει στο έπακρο το ρόλο της μητέρας.


Σήμερα δημοσίευσε ένα άκρως τρυφερό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον νεογέννητο γιο της. Εξομολογήθηκε ωστόσο και το άγχος που είχε στην εγκυμοσύνη της, που την οδηγούσε συχνά στο γυναικολόγο της, για να ακούσει έστω ένα λεπτό το έμβρυο που κυοφορούσε.

«Εγώ θα σας ευχηθώ καλό μήνα με μια αναδρομή στο χρόνο… Σε μια από τις ομορφότερες στιγμές… στο καλοκαίρι μας πριν σε γνωρίσω. Όταν σε αισθανόμουν μέσα μου και αν όχι καμιά φορά, τρέλαινα το γιατρό μου με τις αδικαιολόγητες επισκέψεις μου έστω για να σε ακούσω 1'. Η ζωή μου χωρίστηκε στο πριν και στο μετά! Το μετά θα το ανακαλύψουμε παρέα» εξομολογήθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.