Η Εριέττα Κούρκουλου συγκίνησε στην πρώτη της εμφάνιση ως εγκυμονούσα (vid)

Δημοσιεύθηκε στις

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Άλλωστε για αυτή την εγκυμοσύνη πάλεψε αρκετά, διότι παρά το νεαρό της ηλικίας της, δεν ήρθε εύκολα.

Παρά τις απογοητεύσεις κάθε φορά που η χοριακή Β, ήταν αρνητική, τη θλίψη, τον πανικό, έχοντας στο πλευρό της το σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη, σηκωνόταν και συνέχισε την προσπάθεια.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε ως ομιλήτρια στο συνέδριο Economist, στη συζήτηση για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της, ήταν βράχος δίπλα της, υπήρχαν στιγμές που ένιωθε απέραντη μοναξιά και όπως χαρακτηριστικά είπε, "άλλωστε στο τέλος της ημέρας εγώ ήμουν που έπρεπε να παρά αποφάσεις για το σώμα μου".

Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση ομολόγησε ότι άντλησε δύναμη από τους ακόλουθους της στο Instagram. Όταν αποφάσισε να κοινοποιήσει το πρόβλημά της και την αγωνία της να αποκτήσει παιδί, δέχθηκε καταιγισμό μήνυμάτων, είτε που ήθελαν να της συμπαρασταθούν, είτε να της πουν ότι βιώνουν ίδιες καταστάσεις. Κι εκεί κατάλαβε ότι δεν είναι μόνη. Συνέχισε την προσπάθεια και την Κυριακή μοιράστηκε και πάλι με τους ακόλουθους της το ευχάριστο γεγονός!

Η Εριέττα Κούρκουλου εμφανίστηκε χθες με μαύρο ριχτό σακάκι που έκρυβε την κοιλίτσα της, Με το λόγο της συγκίνησε κι έδωσε κουράγιο και δύναμη και σε άλλες γυναίκες που θέλουν να γίνουν μητέρες να συνεχίσουν την προσπάθεια.

«Εγώ όπως και οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα αντιμετώπιζα δυσκολίες στην απόκτηση ενός παιδιού. Ούσα μόνο 26 χρονών, όταν ξεκινήσαμε τις προσπάθειες πιστεύαμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Δυστυχώς όμως ενάμιση χρόνο μετά, λόγω σοβαρής διαταραχής του κύκλου μου, δεν είχαμε συλλάβει. Δοκιμάσαμε αρκετούς γιατρούς και διάφορες θεραπείες, μέχρι να βρούμε αυτό που μας ταιριάζει. Όλο αυτό το διάστημα η ζωή μας γυρνούσε γύρω από την προσπάθεια αυτή να γίνουμε γονείς» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε την τρίλεπτη ομιλία της στο βίντεο που ανάρτησε το instagram.

«Σήμερα, στέκομαι εδώ για να πω σε όσες γυναίκες αισθάνονται ακόμα μόνες τους, ότι δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Στέκομαι εδώ, για να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στο να σβήσουν τα ταμπού γύρω από την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Στέκομαι εδώ, γιατί οι γυναίκες που δίνουν τον αγώνα τους, χρειάζονται υποστήριξη και όχι συμβουλές. Δεν χρειάζονται μόνο οικονομική υποστήριξη. Χρειάζονται εργασιακή, κοινωνική και κρατική υποστήριξη. Θα συνεχίσω να στέκομαι εδώ λοιπόν, μέχρι να την αποκτήσουν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και η φωτογραφία από την εμφάνιση της.

Η Εριέττα Κούρκουλου συγκίνησε στην πρώτη της εμφάνιση ως εγκυμονούσα (vid)