Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όταν περιμένεις να ζήσεις την πιο χαρούμενη και συγχρόνως την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής σου, τον ερχομό του παιδιού σου, θες να είσαι είσαι σε σίγουρα και ασφαλή χέρια. Θες να μην σκιάζει τίποτα τη σκέψη σου και να επικεντρωθείς στο μεγαλείο της ζωής!

από τη Ζωή Κρονάκη


"Όταν σε ακούμπησαν στην αγκαλιά μου δεν με ένοιαζε τίποτα πια... Τα δάκρυα μου από συγκίνηση και χαρά έτρεξαν αβίαστα.Τι κι αν ήμουν "καλωδιωμένη"; Τι κι αν ήμουν ξύπνια μεν, αλλά πάνω στο χειρουργικό κρεβάτι, με ανοικτή την κοιλιά μου και έξω τα σωθικά μου; Βλέπεις αποφάσισες να έρθεις στον κόσμο με περιπετειώδη τρόπο... Δεν ήθελες τα απλά, τα εύκολα... Όχι εσύ προικισμένο μου παιδί, ήθελες από την πρώτη στιγμή να κάνεις αισθητή την  παρουσία σου. Όμως δεν με ανησύχησε τίποτα είχα επιλέξει το πιο σύγχρονο μαιευτήριο με τους πιο έμπειρους γιατρούς! Όταν ο μαιευτήρας ρώτησε τις μαίες αν ήσουν υγιής και τις άκουσα να απαντούν "κούκλα", ένιωσα δικαιωμένη για την επιλογή μου".

Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου πήγα σε άλλο μαιευτήριο που συνεργαζόταν ο ιατρός μου, ωστόσο ένας κολικός νεφρού και μια παρολίγον αποβολή, με δίδαξαν ότι έπρεπε να επιλέξω το καλύτερο μαιευτήριο και τους πιο έμπειρους γιατρούς που θα είναι στο πλευρό μου ανά πάσα στιγμή. Κι ύστερα από έρευνα κατέληξα στο ΙΑΣΩ.

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Γιατί επέλεξα το ΙΑΣΩ

Καταρχήν διότι είναι το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας με 10.000 τοκετούς ετησίως. Συνεργάζεται με περισσότερους από 1.700 μαιευτήρες - γυναικολόγους διαθέτοντας τη μεγαλύτερη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών στην Ευρώπη. 

Το πάντα πρόθυμο φιλικό ιατρικό και μαιευτικό προσωπικό της Αίθουσας Τοκετών με γνώση και εμπειρία φροντίζουν, συμβουλεύουν και υποστηρίζουν τις μητέρες να υποδεχτούν με ασφάλεια το μωρό τους.

Προσφέρει μία μοναδική εμπειρία σε όλο το ταξίδι της μητρότητας, έχοντας εμπλουτίσει τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα, σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον έχοντας ταυτιστεί σαν προορισμός με το θαύμα της ίδιας της ζωής βασιζόμενο στο τρίπτυχο επιστημονικό προσωπικό – προηγμένη τεχνολογία – οργανωτική και επιχειρησιακή αριστεία.

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Το κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό του, μαιευτήρες - γυναικολόγοι, αναισθησιολόγοι, νεογνολόγοι, παιδίατροι και άλλοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων φροντίζουν για την απόλυτη ασφάλεια και ιατρική φροντίδα της γυναίκας και του νεογνού με την πολύτιμη συνδρομή των έμπειρων μαιών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός που διαθέτει το ΙΑΣΩ διασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας τις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις και εισάγοντας καινοτόμες μεθόδους.

Η αίθουσα τοκετών του ΙΑΣΩ έχει ανακαινιστεί εξ’ ολοκλήρου με γνώμονα τη δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων που συνδυάζουν την απόλυτη ασφάλεια σε κάθε στάδιο υποστήριξης και κάλυψης του τοκετού με τη διακριτική πολυτέλεια αποπνέοντας την απαραίτητη ηρεμία που επιθυμεί κάθε μητέρα σε αυτή την σημαντική στιγμή της ζωής της.

Κι ένας τελευταίος αλλά σημαντικός για εμένα λόγος, η υψηλού επιπέδου υγειονομική ποιότητα, που όμως σε τίποτα δεν θυμίζει "αποστειρωμένο νοσοκομείο". Τα δωμάτια παραμονής των επίτοκων είναι υψηλής αισθητικής, κι αυτό είναι ένα ακόμα συν,  διότι ως λεχώνα θες να είσαι σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον.

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Και πολλούς άλλους λόγους που ανακάλυψα μετέπειτα:

Σε πολλές περιπτώσεις εφαρμόζεται το birth plan της κάθε επιτόκου όπως εκείνη το έχει ονειρευτεί, πάντα με την σύμφωνη γνώμη του μαιευτήρα της, φροντίζοντας για τη διασφάλιση τόσο της δικής της ασφάλειας όσο και του μωρού της.

Η παρουσία των εξειδικευμένων μαιών καθώς και η δυνατότητα παρουσίας του πατέρα δημιουργούν ένα φιλικό, οικείο περιβάλλον, που διαμορφώνει τις προϋποθέσεις για έναν τοκετό, χωρίς άγχος, σε χώρο με χαμηλό φωτισμό που μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες και επιθυμίες κάθε μητέρας και ήρεμη μουσική που χαλαρώνει και διώχνει την ένταση.

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Birth stools όπως οι μπάλες pilates αξιοποιούνται ώστε να βοηθήσουν την επίτοκο να χαλαρώσει και να εξελιχθεί ομαλά ο τοκετός ενώ δύναται να κινείται στον χώρο εφόσον την ανακουφίζει.

Οι δύο πρώτες ώρες μετά τον τοκετό είναι πολύ σημαντικές για την σύνδεση της μητέρας με το νεογέννητο. To ΙΑΣΩ δίνει ιδιαίτερη έμφαση παρέχοντας την δυνατότητα συνδιαμονής των γονέων με το μωρό, την αγκαλιά με επαφή skin-to-skin και τον άμεσο θηλασμό

Το ΙΑΣΩ, προσφέρει το πρώτο δώρο στο νεογέννητο, το πρόγραμμα «Στοργή για μια ζωή» σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, παρέχοντας δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για τους πρώτους 6 μήνες της ζωής του.

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Δημιουργία νέων εγκαταστάσεων υψηλής αισθητικής

Με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής και τη δημιουργία ενός ευχάριστου και οικείου περιβάλλοντος με διάσπαρτη την αίσθηση καλοκαιρινής αύρας, ο οποίος παράλληλα θα εκφράζει την υψηλού επιπέδου υγειονομική ποιότητα, χωρίς να ταυτίζεται με την παραδοσιακή «νοσοκομειακή» αισθητική, το ΙΑΣΩ σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο όπως τα Aman Resorts, Nammos Dubai, Accor κ.α. προχωρά στην δημιουργία νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων νοσηλείας. Παράλληλα, μεριμνά και για τη διαμόρφωση των χώρων αναμονής και υποδοχής του κοινού, σε ένα χαλαρωτικό, ξεκούραστο περιβάλλον που θα καλωσορίζει κάθε επισκέπτη με γνώμονα την άνεση και την χρήση φυσικών υλικών.

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για εσάς και το μωρό σας;

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο

Όμιλος Ιασώ Facebook

omilosiaso στο Instagram

omilosiaso στο Youtube

Η δική μου μοναδική εμπειρία από το μαιευτήριο