Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά αν θα ήθελε τρίτο παιδί

Δημοσιεύθηκε στις

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο μια υπέροχη οικογένεια. Τα δυο τους παιδιά – ο Μάξιμος και η μικρή Σιέννα – είναι για εκείνους όλη τους η ζωή και η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου στο περιοδικό «Λοιπόν» απάντησε στο αν σκέφτεται να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί μαζί με τον σύζυγό της.


Θα έλεγες «ναι» σε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που αποκλείω…

Στη φάση που είμαι τώρα, η αλήθεια είναι ότι θέλω να δουλέψω περισσότερο, όπως επίσης θα ήθελα να μεγαλώσει η κόρη μου πρώτα, γιατί είναι μόνο δυόμισι ετών. Σε ένα δυο χρόνια από τώρα, όμως, δεν μπορώ να σου πω ότι αποκλείεται να κάνω ένα ακόμη παιδί. Να είμαστε καλά με τον άντρα μου και αγαπημένοι και μπορεί να έρθει και ένα τρίτο παιδί.

Πώς γίνεται να τα προλαβαίνεις όλα και μητέρα δυο παιδιών και σύζυγος αλλά και ηθοποιός της πρώτης γραμμής;

Κάνω κάτι που αγαπώ πάρα πολύ. Το κάνω με την καρδιά μου και νιώθω υπέροχα για αυτό και δεν βαρυγκωμάω. Υπάρχουν πολλές δύσκολες ημέρες στη δουλειά. Πολύωρα γυρίσματα, να γυρνάω σπίτι μου πολύ αργά, να πρέπει να κοιμηθώ και την άλλη μέρα το πρωί ξανά στο γύρισμα, να μην προλαβαίνω να δω τα παιδιά μου ξύπνια. Αλλά με αυτή τη δουλειά γεμίζω ψυχικά και περνάω πολύ καλά. Όλα άλλωστε θέλουν θυσίες σε αυτή τη ζωή.