Ένας «πρίγκιπας» για την Ισμήνη Νταφοπούλου - Έγινε μαμά για δεύτερη φορά η σταρ Ελλάς!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Ισμήνη Νταφοπούλου. To πρώην μοντέλο, που είχε στεφθεί Σταρ Ελλάς, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Ισμήνη Νταφοπούλου... ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εφοπλιστή Διαμαντή Αγγελάκη τον Μάιο του 2017, σε ένα λαμπερό γάμο στο Λαγονήσι. Δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα, Νοέμβριο του 2019 γεννήθηκε η κόρη τους, Καλλιόπη.


Το πρώην μοντέλο έγινε μαμά για δεύτερη φορά και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια το με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Ισμήνη Νταφοπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία του νεογέννητου γιου της μέσα από το μαιευτήριο, όπου βλέπουμε το χεράκι του να της κρατά το δάχτυλο.

«Ο πρίγκιπας είναι εδώ», έγραψε η τρυφερά μαμά κάτω από την ανάρτηση με τους διαδικτυακούς της φίλους να αφήνουν τις πιο όμορφες ευχές τους.

Ένας «πρίγκιπας» για την Ισμήνη Νταφοπούλου - Έγινε μαμά για δεύτερη φορά  η σταρ Ελλάς!

Επίσης δημοσίευσε τα γαλάζια μπαλόνια με το κλασικό μήνυμα «It's a boy» και άλλα δωράκια και λουλούδια, που κατέφθασαν στο μαιευτήριο των βόρειων προαστίων, όπου γέννησε.

Ένας «πρίγκιπας» για την Ισμήνη Νταφοπούλου - Έγινε μαμά για δεύτερη φορά  η σταρ Ελλάς!

Μπαμπάς και κόρη σε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές.