Ελεονώρα Μελέτη: Η αμηχανία της να ανακοινώσει στον πατέρα της ότι είναι έγκυος

Δημοσιεύθηκε στις

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θυμήθηκε την αμηχανία της να ανακοινώσει στον δικό της μπαμπά ότι είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του “Μega Καλημέρα” είπε πως παρότι με τον μπαμπά της έχει μια εξαιρετική σχέση και πως στην εφηβεία της με εκείνον συζήταγε τα προσωπικά της θέματα, της ήταν πολύ δύσκολο να του πει πως είναι έγκυος.


«Τώρα που ακούω τον Θοδωρή Αθερίδη, είναι πραγματικά περίεργο όταν η κόρη πρέπει να πει στον μπαμπά ότι είναι έγκυος. Στον μπαμπά, όχι στη μαμά, στη μαμά το λες εύκολα. Εγώ δε μπορούσα να φανταστώ και να σκεφτώ πως θα κάτσω να πω στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος. Φοβόμουν ότι θα καταλάβει ότι κάνω ζουζουνιές…

Όταν έμεινα έγκυος, ο πρώτος που το έμαθε ήταν ο αδερφός μου, ήταν με τη νύφη μου, κάναμε ένα facetime και το είπα. Μετά, πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου αλλά με τον μπαμπά μου, που έχω φοβερή σχέση – στην εφηβεία μου τα προσωπικά μου ο μπαμπάς μου τα ήξερε όχι η μαμά μου – έψαχνα να βρω τρόπο πως θα το πω. Θυμάμαι είχα κουκουλωθεί, κρυβόμουν κάτω από κάτι μαξιλάρια, ντρεπόμουν.

Ο μπαμπάς μου καθόταν και με κοίταγε, περίμενε ότι θα ακούσει κάτι αλλά είχε και κάτι ρακές δίπλα του. Μόλις του το ξεφουρνίσαμε, τις κατέβαζε. Ωραία στιγμή αλλά αμήχανη. Εκεί είναι που νιώθεις ότι κόβεται το σύνδρομο της Ηλέκτρας» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.